G.Saray, yıldız golcünün menajeriyle İstanbul'da görüştü! İlk pazarlıklarlar olumlu geçti

Galatasaray'ın Lyon'un Fransız golcüsü Moussa Dembele'nin menajeriyle İstanbul'da görüştüğü ve büyük ölçüde anlaşma sağladığı belirtildi.

G.Saray, yıldız golcünün menajeriyle İstanbul'da görüştü! İlk pazarlıklarlar olumlu geçti
G.Saray, yıldız golcünün menajeriyle İstanbul'da görüştü! İlk pazarlıklarlar olumlu geçti
GİRİŞ 23.11.2022 09:19 GÜNCELLEME 24.11.2022 00:31
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray golcü takviyesi doğrultusunda kritik bir adım attı. Seferovic'ten beklediği verimi alamayan Galatasaray, Icardi'nin yanına transfer etmek istediği yıldız isim için ilk teması gerçekleştirdi.

Cimbom sezon başında Portekiz ekibi Benfica'dan Haris Seferovic'i kiraladığında taraftarlar ayağa kalkmıştı. Galatasaray formasıyla ilk hazırlık maçında Kasımpaşa'ya golünü atan, ardından Avusturya kampının yıldızı olan İsviçreli forvet Süper Lig'in başlamasıyla beraber bir anda büyük bir düşüşe geçti. Serferoviç, çıktğı 8 lig maçında rakip kaleyi sarsamadı ve takım arkadaşlarına asist yapamadı.

İlk görüşme İstanbul'da yapıldı!

Seferovic'in yerine etkili bir golcü almak isteyen Sarı-Kırmızılılar, bir süredir transfer gündeminin ilk sırasında yer alan Moussa Dembele için ilk teması gerçekleştirdi. Galatasaraylı yöneticiler, Fransız golcünün menajeriyle İstanbul'da bir araya geldi.

Temel konularda anlaşma sağlandı!

Görüşmenin son derece pozitif geliştiği ve tarafların temel konularda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Bundan sonraki süreçte Sarı-Kırmızılı kulübün, Lyon'la pazarlık sürecini başlatacağı belirtiliyor. Fransız kulübüyle ilk görüşmeyi ise yine Dembele'nin menajeri gerçekleştirecek ve oyuncunun bonservisi talep edilecek.

Bedavaya gelebilir!

Sezon sonunda Lyon'la sözleşmesi bitecek olan Dembele'yi, Galatasaray'ın temmuz ayında bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katma imkanı bulunuyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın planı, yıldız futbolcuyu ocak ayında İstanbul'a getirmek. Bunun için de Lyon'la bir anlaşma yapılması gerekiyor. İlk olarak oyuncuyla anlaşan Galatasaray Yönetimi, böylece bonservis pazarlığında elini güçlü bir konuma getirmiş olacak.

Moussa Dembele transferi birkaç açıdan kritik öneme sahip. İlk olarak şu ana kadar verim alınamayan Haris Seferovic'in kiralık sözleşmesi feshedilebilecek. İkincisi de bonservisinin alınması oldukça zor görünen Mauro Icardi'nin alternatifi şimdiden belirlenmiş olacak. Sarı-Kırmızılılar işte bu nedenle ara transfer dönemi gelmeden bu operasyonu başarıyla tamamlamanın hesapları içinde.

KAYNAK: FANATİK
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Seferoğullarından 1 yıl önce Şikayet Et
    Bomba olur bombaaaaa...
    Cevapla
  • Babatorik 1 yıl önce Şikayet Et
    Koçun Erdem timura dediği gibi ne para harcadın bere.kendi brumaya 4.5 milyon Euro verip u19la antremana çıkardığı tek bunu söylesem yeter digerlerini yazmicam bile
    Cevapla
  • Yabancı Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce Kim lan
    Cevapla
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    messi ile ronaldoyu getirsen bu sene fener şampiyon olacak.eyt si vuranlar gs ye gidiyor.
    Cevapla
  • mücahit 1 yıl önce Şikayet Et
    lider başlayan sonuna kadar lider gidemiyor. yoruluyor 2-3. oluyor. genellikle.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahce listesi artik medyaya sizmamali. GS belesten Jesusun scout ekibinden faydalanip bizim ilgilendigimiz oyunculara cörekleniyorlar.
    Cevapla
  • çetin 1 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu Genci aşağılık mı dedin sen? gs herşeyi yapar ama hiçbirşey yapmamış gibi kenara çekilir. sahte formalılar sizi.
    Cevapla
  • cokkomikya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kendi yaptığın beleşçiliği, karşı takıma yıkmak. Trajikomedi... Jao Pedro nasıl? iyi mi?
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak etme! Menejerler akıllı, GS-FB rekabetini biliyor ve fiyat yapmak istiyorlar. Biri istediğinde diğer kulube de haber veriyor.
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Hahaha cok komik ya. Sabah Sabah guldum
    Cevapla
  • Anadolu Genci 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik bir fenerli nin söylediği söze bak!!!! Aklıma İrfancan,Merthakan,emro mor,bruma filan geldi.....Son 10 yılda bu dediğinin hep tersi olmuştur GS bulur fb-bjk atlar aşağılıkca araya girer..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle