Montella, Galatasaray'ın genç yıldızını Roma'ya önerdi!

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü Roma'ya önerdi.

Montella, Galatasaray'ın genç yıldızını Roma'ya önerdi!
Montella, Galatasaray'ın genç yıldızını Roma'ya önerdi!
GİRİŞ 22.11.2022 09:51 GÜNCELLEME 22.11.2022 09:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün Adana Demirspor'da geçirdiği harika sezonun ardından güçlü bir şekilde takıma döndü. Ancak Yunus Akgün sezona 11'de başlasa da son dönemde forması kaybetti. Yunus Akgün'ün Adana Demirspor'da parlamasına neden olan İtalyan Teknik Adam Vincenzo Montella'dan açıklamalar geldi.

10 yıl Roma forması giyen ve teknik direktörlük kariyerine de başkent ekibinde başlayan Montella, Corriere dello Sport’a verdiği röportajda G.Saray’ın genç yıldızın Yunus Akgün'ü eski takımına önerdi.

"Roma’ya Yunus Akgün’ü önerebilirim"

"Ben hala Roma taraftarıyım. Roma’da doğdum ve büyüdüm. Başka takımı tutma ihtimalim yok. Hatta kız kardeşlerim bile Roma taraftarıdır” diyen 48 yaşındaki çalıştırıcı şöyle devam etti: “Roma’yı takip ediyorum. Kolay sezon olmuyor. Çok önemli oyuncular sakatlandı; Dybala ve Spinazzola. Statta. atmosfer hep harika. Takım bence Mourinho ile başarılı olacak. Roma’ya Yunus Akgün’ü önerebilirim. G.Saray’da şu an iyi bir dönem geçirmiyor ama çok ilginç yetenekleri olan bir hücum oyuncusu."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Anti darbeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok komik bir haber Roma Cengiz e yol verdi yunusu antremana bile almaz..
    Cevapla
  • miforetor 1 yıl önce Şikayet Et
    Roma bu coxugu efsane yapar
    Cevapla
  • Pes 1 yıl önce Şikayet Et
    Montellayı da komisyoncu yaptınız ya tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Ata Ersoy 1 yıl önce Şikayet Et
    fererin döküntü lerini toplayan acun sinik isminde bir futbolu karşılığında yunusu istiyor. bize gelince adamın gözü açılıyor ne diyelim.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hemen verin
    Cevapla