Galatasaray Cuellar için pusuda!

Dünya Kupası arasında transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'de forma giyen Kolombiyalı Gustavo Cuellar'ı gündemine aldığı yazıldı.

Galatasaray Cuellar için pusuda!
Galatasaray Cuellar için pusuda!
GİRİŞ 21.11.2022 20:28 GÜNCELLEME 21.11.2022 20:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası arasına girmeden önce iyi bir ivme yakalayan ve oynadığı göze hoş gelen futbol ile beğeni toplayan Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Brezilya basını, Teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda yeni transferler için arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılıların Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal'de forma giyen Gustavo Cuellar'ı gündemine aldığını yazdı.

La Liga'dan Valencia da istiyor

Takvim'in derlediği habere göre; Cimbom'un Kolombiyalı orta saha Gustavo Cuellar ile ilgilendiği iddia edildi. Eski Flamengo'lu yıldız oyuncunun Gremio ile görüştüğü ancak Valencia ve Galatasaray'ın da pusuda beklediği ileri sürüldü.

Bu sezon Al-Hilal formasıyla 10 maça çıkan Gustavo Cuellar'ın gol ve asist katkısı bulunmuyor. 30 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

KAYNAK: TAKVİM
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Birakin artik yaslilari yahu
    Cevapla