Galatasaray'a sürpriz golcü! Türk statüsünde oynayacak

Galatasaray'ın, Brighton & Hove Albion forması giyen santrafor Deniz Undav için devre arasında teklif yapacağı iddia edildi.

Galatasaray'a sürpriz golcü! Türk statüsünde oynayacak
Galatasaray'a sürpriz golcü! Türk statüsünde oynayacak
GİRİŞ 21.11.2022 09:58 GÜNCELLEME 21.11.2022 21:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ocak ayında Haris Seferovic ile yollarını ayırıp yerli bir golcü transferi yapmak isteyen Galatasaray’ın ilk hedefi Deniz Undav. 8+3 kuralını da dikkate alarak Seferovic ile vedalaştıktan sonra Türk pasaportu olan bir golcü almak adına çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Brighton forması giyen Deniz Undav'a talip oldu. Premier Lig ekibinde fazla forma şansı bulamayan 26 yaşındaki golcüyü bonservisi ya da kiralama formülü ile kadrosuna katmak adına harekete geçildi.

Deniz Undav ayrılığa sıcak bakıyor!

Brighton Hove Albion’ın tavrı ve talepleri transferin şekline de yön verecek. Sezonun ilk bölümünde Premier Lig’de 8 maçta şans bulsa da Deniz sadece 94 dakika sahada kaldı. 1 gol attığı İngiltere Federasyon Kupası’nda 2 maçta sadece 78 dakika süre alabilen Deniz Undav 10 maçta toplamda 172 dakika şans bulabildi. Brighton’da forma giyemeyen Deniz’i, Galatasaray kadrosuna katmak isterken İngilizlerin de ayrılığa sıcak baktığı öğrenildi.

Geçen sezon belçikayı sallamıştı!

Geçen yıl Belçika ekibi Union Saint-Gilloise kiralanan 26 yaşındaki santrfor dikkat çeken performansa imza atmıştı. Deniz Undav, 25 golle ligin kralı olurken Belçika ekibinde çıktığı 41 maçta 27 gol ve 13 asistle 40 gole direkt katkıda bulunmuştu. Geçen yıl sergilediği performans üzerine Brighton oyuncuyu kadrosuna tutmuştu. 2026 yılına kadar Brighton ile kontratı olan golcüyü Galatasaray kadrosuna katıp yerli santrfor açığını kapatmak istiyor.

KAYNAK: HÜRRİYET
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara verilen gelenlere verilecek paranın yarısı alt yapıya yatırım yapılsa bunun gibi kaç tana oyuncu yetiştirilir
    Cevapla
  • Mustafa Paşa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gel gel, yedek kulübü seni bekliyor. Geldiğine pişman olacaksın, haberin olsun
    Cevapla
  • yazık ya 1 yıl önce Şikayet Et
    umut Bozok haber bekledi almadılar. şimdi adam arıyorlar
    Cevapla