Liverpool scoutları Galatasaray'dan bilet istedi!

Galatasaraylı futbolcuları izlemeye gelen Liverpool scoutları, bilet bulamayıp sarı-kırmızılı kulüpten yardım isteyince gerçek ortaya çıktı.

Liverpool scoutları Galatasaray'dan bilet istedi!
Liverpool scoutları Galatasaray'dan bilet istedi!
GİRİŞ 06.10.2022 16:17 GÜNCELLEME 06.10.2022 16:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de yeni sezona yeni kadro ve yeni teknik direktör Okan Buruk'la giren Galatasaray 17 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Bu sezon tek mağlubiyetini Giresunspor maçında alan Sarı-Kırmızılı takım 5 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

SCOUTLAR TAKİPTE

Galatasaray bu sezon Avrupa'da mücadele etmiyor ancak bir çok önemli Avrupa kulübü Sarı-Kırmızılı takımın genç gelecek vadeden yeteneklerini yakından takip ediyor. NEF Stadı'nda oynanan karşılaşmaları dev kulüplerin scoutları yakından takip ediyor.

SACHA BOEY İZLENİYOR

Galatasaray'da bu sezon en dikkat çeken performansı ortaya koyan oyuncu Sacha Boey. Sezon başında Leo Dubois ve Omar'ın sakatlığı sonrası formayı kapan 22 yaşındaki Fransız sağ bek dikkat çeken bir oyun ortaya koyuyor. Leo Dubois iyileştikten sonra da Sacha Boey düzenli olarak forma giymeye devam ediyor. Avrupa devleri de Boey'in performansını yerinden izliyor.

LIVERPOOL'UN SCOUTLARI GALATASARAY'DAN BİLET İSTEDİ

Süper Lig'in 7. haftasında NEF Stadı'nda Galatasaray'ın Konyaspor'la oynadığı maçı Liverpool gözlemcilerinin takip ettiği ise tesadüfen ortaya çıktı. İngiliz kulübünün scoutları pasolig alarak maçı izlemek istedi ancak bilet bulamayınca Galatasaray kulübünden yardım istediler. Sarı-Kırmızılı kulüp, Liverpool scoutuna yer ayarladı ve maçı tribünden izlemesini sağladı

SACHA BOEY, NELSSON, KEREM VE YUNUS'U İZLEDİLER

Liverpool gözlemcilerinin Konyaspor maçına 11'de başlayan Sacha Boey, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsson'nun performansını takip ettiği öğrenildi. Bu 4 futbolcuyu sezon boyunca da takip edecekleri gelen haberler arasında.

Galatasaray formasıyla geçen sezon 52 maçta 13 gol, 8 asistlik performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu'nu geçen sezon bir çok Avrupa devi izlemeye gelmişti. Lyon scoutları oyuncunun transferi için olumlu rapor sunmamışlardı. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 6
  • Name 1 yıl önce Şikayet Et
    Haberin kaynağına bakınca gerçekliğine inanıyorum (!)
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    sacha boey gerçekten çok yetenekli. öyle görünüyor ki yakında avrupada çok met edilecek oyuncu olacaktır
    Cevapla
  • osman 1 yıl önce Şikayet Et
    passolig olmadan nasıl alıyorlar yasak değilmi hani kanunlar yasalar
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    U ülkede neden senin gibi cahiller çok yahu
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar paso lig bittigi için bilet istediler saten yönetimde kabul etti
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Passolig almışlar ama bilet bulamamışlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle