Omar Elabdellaoui Olympiakos'a geri dönüyor

Galatasaray'dan olaylı şekilde ayrılan Omar Elabdellaoui'nin eski takımı Olimpiakos ile anlaşma noktasına geldiği öne sürüldü.

Omar Elabdellaoui Olympiakos'a geri dönüyor
Omar Elabdellaoui Olympiakos'a geri dönüyor
GİRİŞ 15.09.2022 21:01 GÜNCELLEME 15.09.2022 21:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray 'ın sözleşmesini tek taraflı feshederek yollarını ayırdığı Omar Elabdellaoui, eski takımı Olimpiakos'a geri dönmeye hazırlanıyor.

Yunan basınında yer alan habere göre; Olympiakos, eski kaptanı Omar Elabdellaoui ile gerçekleştirdiği transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydetti. 30 yaşındaki futbolcuyla imza aşamasına gelindiği belirtildi.

Öte yandan aynı haberde, Olympiakos'un bonservisi elinde olan Omar Elabdellaoui'nin transferi konusunda aceleci olmadığının altı çizildi. 30 yaşındaki sağ bekin güncel piyasa değeri, 1 milyon 300 bin Euro.

LILLESTROM İLE İDMANLARA ÇIKIYOR

Galatasaray'dan gönderildikten sonra kulüpsüz kalan ve şu an Norveç ekibi Lillestrom ile antrenmanlara çıkan Omar Elabdellaoui, Galatasaray'da yaşadığı durum için, "Sezon öncesinde kulüp ve teknik direktörle konuştum ve birkaç teklif aldığımı söyledim. Bana hiçbir yere gitmediğimi ve takımda kalacağımı söylediler. Sonra menajerime Galatasaray'da kalacağımı söyledim. Bir yıl daha sözleşmem vardı ve rahattım. Transfer dönemi kapanmadan önce yeni direktör geldi ve bana kulüp bulmam gerektiğini söyledi. Ardından 3 hafta kadar önce teknik direktör ile konuştuğumda durum tamamen farklıydı" dedi.

"3 TANE YÜKSEK MAAŞLI SÖZLEŞME REDDETTİM"

Futbol kariyerine devam etmek ve oynamak istediğini söyleyen deneyimli oyuncu, yeni kulüp bulma konusunda bir endişesi olmadığını dile getirdi ve, "En azından 3 kulübü reddettiğimi düşünürsek, yeni kulüp bulma konusunda endişeli değilim. 3 tane yüksek maaşlı sözleşme teklifi oldu ama konu bu değil. Hangi fırsatlara sahip olduğumu göreceğim ve ondan sonra karar alacağım. Stresli değilim" diye konuştu.

Norveçli futbolcunun reddettiği üç kulüpten ikisinin Dinamo Moskova ve AEK olduğunu ortaya çıktı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Mücahid 052 1 yıl önce Şikayet Et
    üç klüpmüş, yüksek maaşmış :)
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bi git yaaa
    Cevapla