Okan Buruk'tan Icardi açıklaması! "Adı geçti..."

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ""Icardi'nin daha önce adı geçti, çok önemli bir oyuncu. Çok yüksek maaş kazanan oyuncular. O maaşların Türkiye’de verilmesi zor" dedi.

Okan Buruk'tan Icardi açıklaması! "Adı geçti..."
Okan Buruk'tan Icardi açıklaması! "Adı geçti..."
GİRİŞ 19.08.2022 23:50 GÜNCELLEME 20.08.2022 00:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 kazandıkları Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu. 

Okan Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"İlk yarı saç baş yoldum"

"İlk yarı saç baş yoldum. Yaptığımız hatalara bazen inanamadım. Bu kadar kötü oynamamıza rağmen yine de 3-4 pozisyon bulduk."

"Sevinçliyim ama tam olarak hazır değiliz"

"Sevinçliyim ama tam olarak hazır değiliz. Bunu söylemek istemiyorum, çok klişe geliyor ama zamana ihtiyacımız var."

"En az 3 oyuncu alacağız"

"En az 3 oyuncu alacağız. Zor bir lig, herkes çok iddialı. Kadrolarını koruyan, çok fazla transfer yapan rakiplerimiz var. Bizim de bu değişimi tamamlamak için ihtiyacımız olan transferler var."

"Icardi'nin daha önce adı geçti"

"Icardi'nin daha önce adı geçti, çok önemli bir oyuncu. Çok yüksek maaş kazanan oyuncular. O maaşların Türkiye’de verilmesi zor. Bizim açımızdan net bir gelişme olmadı"

"Nelsson için bir süreç geçti"

"Size gelen oyuncular takım üzerinde diğer mevkilerde baskı yapıyor bazen performanslarını düşürüyor. Bir oyuncunun adı geçiyor yine o mevkide oynayan oyuncuların performanslarını düşürüyor. Transfer teklifi alan oyuncular ayrılmak istiyor. O süreçte morali bozuluyor. Zorlu bir süreç. Bitirdikten sora çok rahat edeceğiz. Nelsson için bir süreç geçti. O Galatasaray’ı çok seviyor. Burada olmaktan çok mutlu. Buraya çok önem ve değer veriyor. Onun için belki La Liga’da oynamak cazip gelmiştir. Onun dışında hep aynı şeyi söyledi. ‘Burada olursam da çok mutluyum. Galatasaray’ı çok seviyorum’ dedi. Olmayacağı belli olduktan sonra yüzde yüzüyle burada olacağını ve takıma hizmet edeceğini söyledi. Önümüzdeki haftalardan itibaren çok daha toparlamış bir şekilde aramızda olacaktır"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 21
  • Jiyan 1 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Herkes de bi ağızdan bişey söylüyor.uzmanlarımız çook.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Maci izlemedigin belli maldonado
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Galatasarayda kimin ne yaptığı belli değil duran top ,hucum ,orta hiçbirşey yok hep geri pas ve her zamanki gibi defans hataları bakalım ne zaman fark yiyeceğiz gomisin attığı bir golde bizi kurtaramayacak.okan hoca hiç taktik yok.
    Cevapla
  • Veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Hakemsaray saolsun desene
    Cevapla
  • oskar/ist 1 yıl önce Şikayet Et
    abdülkerim boş ağır takıma zarar veriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle