Metin Öztürk'ten transfer müjdesi! "Yakında tamamlayacağız"

Galatasaray'da 2. Başkan Metin Öztürk, "Transferde birkaç eksiğimiz kaldı, inşallah yakında onları da tamamlayacağız." dedi.

Metin Öztürk'ten transfer müjdesi! "Yakında tamamlayacağız"
Metin Öztürk'ten transfer müjdesi! "Yakında tamamlayacağız"
GİRİŞ 19.08.2022 23:39 GÜNCELLEME 19.08.2022 23:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın 2. Başkanı Metin Öztürk, 1-0 kazandıkları Ümraniyespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Metin Öztürk yaptığı açıklamalarda şunları kaydetti:

"Dursun Başkanımız rotayı çizdi"

"Bu sene herkes şampiyon olmak istiyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı. Dursun Başkanımız da rotayı çizdi. Transferler de buna göre yapılıyor. Birkaç eksiğimiz kaldı, inşallah yakında onları da tamamlayacağız."

"İhtiyaç duyulan mevkiye transferler yapılır"

"Okan Hoca'mın arzu ve istekleri doğrultusunda bütçe ve planlar çerçevesinde elimizden geleni yapıyoruz. Şampiyonluğa oynayan bir takım için ihtiyaç duyulan mevkiye transferler yapılır."

"Tek hedefimiz şampiyonluk"

"Tek hedefimiz şampiyonluk. Hakem kardeşlerimiz biliyoruz çok iyi niyetli ama bugün yine gözümüze takılan birkaç şey oldu. Biraz daha dikkat. İş adaletli geçtiği sürece bizim başka bir talebimiz yok."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu galatasaraydan bir cacık olmaz okandanda hoca olmaz,iki mactır gomis hem hocayı hem galatasarayı kurtarıyor.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Basari her sezon transfer yapmak degil,bir sistem olusturmaktir. Klüpler her sezon basinda neredeyse bütün kadroyu degistiriyorlar. Sonuç borç batakliginda yüzùyorlar. Her yil o kadar transfer yapacagina, bir defa olsun iyi transfer yap,sonrada her sezon sonu bir yada iki transfer yeterli ve alt yapiya önem ver. Yanlizca ülemizden degil,dünyanin her yerinden genç yetenek arastir getir,alt yapiya monte et. Bu kadar zormu bunlari yapmak?
    Cevapla
  • alaskamkuzey 1 yıl önce Şikayet Et
    sampiyon olamadizmi ayni an istifa etmek te onurlu etik bir davranıştır
    Cevapla
  • Burhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Transfer son günü bekleyin alamadık zaman yetişmedi dersiniz 1 lig topçusu alın çilek diye yutturmaya çalışın kulübü borclandirmaya devam
    Cevapla