Rus ekibi duyurdu! "Galatasaray'la görüşüyoruz"

Rus ekiplerinden Krylya Sovetov'un sportif direktörü Sergey Kornilenko, Barış Alper Yılmaz'ın transferi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Rus ekibi duyurdu! "Galatasaray'la görüşüyoruz"
Rus ekibi duyurdu! "Galatasaray'la görüşüyoruz"
GİRİŞ 15.08.2022 16:07 GÜNCELLEME 15.08.2022 16:46
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Krylya Sovetov'un Galatasaray 'dan Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istediğine yönelik iddialar doğrulandı. Rus ekibinin sportif direktörü Sergey Kornilenko, görüşmelerin devam ettiğini açıkladı.

Championat'a konuşan Kornilenko, "Galatasaray ile Barış Alper Yılmaz'ın transferi konusunda görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Çok zor ama konuşuyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha önce Championat'a konuşan Barış Alper Yılmaz'ın menajeri Tuncay Maldan da Krylya Sovetov'un ilgisinden bahsetmiş fakat müzakerelerin olumlu gitmediğini aktarmıştı.

İlk etapta Krylya Sovetov'un Barış Alper Yılmaz'ı kiralamak istediği fakat bu talebe teknik direktör Okan Buruk'un sıcak bakmadığı iddia edilmekteydi. (Fanatik)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Aslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim emekli oldu artik . Yeni nesil bilgisiyle gumbur gumbur masallah .
    Cevapla
  • Seçkin 1 yıl önce Şikayet Et
    Okan buruk takımı maf etmiştir elindeki kadronun motivasyon ve inanca ihtiyacı vardı yapması gereken tek şey motvisyondu sıfır maliyetle şampiyon olabilirdi örnek Galatasaray'dan ayrılan futbolculara bakın ligin her takımında varlar ve Galatasaray'dan daha iyi oynuyorlar motive oluyorlar GS Okan kafadan bitmiştir
    Cevapla
  • Ahmet Galatalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Abi Okan yerine terim yaz doğru olur
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim ve kalıntıları için kolay değil başarıyı kabullenmek yada başarısızlığı başarı olarak yorumlamak. Zerre futbol bilgisi olmayan cahil yorumu bu. Ama merak etme sende kabulleneceksin ve senin gibi düşünenlerde vesselam
    Cevapla
  • Muhsin 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav bi git yorum yapma
    Cevapla
  • samii 1 yıl önce Şikayet Et
    Hull(e) city almıyor mu ozandan daha genç daha fit gelecek vadediyor.
    Cevapla
  • haydar 1 yıl önce Şikayet Et
    oynatın o zaman şu çocuğu. kerem kendine gelene kadar bu oynasın.
    Cevapla
  • sonra pişman 1 yıl önce Şikayet Et
    verin 3 milyon a Yeni alperler bulun Kuzey ülkeleri 3 5 veriyor adamlar ayakta kalıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle