Galatasaray'da savunmaya yeni aday: Isak Hien

Galatasaray'ın Djurgarden forması giyen Isak Hien ile ilgilendiği ve 23 yaşındaki savunmacının menajerleriyle bir görüşme gerçekleştirildiği belirtildi.

Galatasaray'da savunmaya yeni aday: Isak Hien
Galatasaray'da savunmaya yeni aday: Isak Hien
GİRİŞ 15.08.2022 14:42 GÜNCELLEME 15.08.2022 14:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Savunmaya takviye adına arayışlarını sürdüren Galatasaray, Victor Nelsson'un ayrılık ihtimali sonrası bu bölgeye birden fazla ismi de dahil edebilir. Marcao ve muhtemel Victor Nelsson transferlerinden önemli gelir imkanı yakalayan Galatasaray, yine potansiyelli bir isme yöneldi. Sarı-Kırmızılıların birçok takımın peşinde olduğu Djurgarden'den Isak Hien ile ilgilendiği belirtildi.

Temaslar başladı

İsveç basınından SportExpressen, Galatasaray'ın Hien ile ilgilenen takımlar arasında olduğunu aktardı. Bu doğrultuda Sarı-Kırmızılıların, oyuncunun menajerleriyle de bir görüşme gerçekleştirdikleri belirtildi. 

İtalyanlar peşinde

Hien'in transferi için özellikle İtalyan ekipleri son derece istekli. SportExpressen Verona'nın Hien için 2 milyon 860 bin Euro + 1 milyon 144 bin Euro bonuslar şeklinde teklifini sunduğunu ifade ediyor. 

Gianluca Di Marzio da Torino'nun Hien için 4 milyon Euro teklifte bulunduğunu aktarmıştı fakat İtalyan ekibi savunma hattına yapacağı takviye adına Ajax'tan Schuurs için de görüşmelerini sürdürüyor. 

Djurgarden'in 23 yaşındaki stoperi için Torino ve Verona'nın avantajlı ekipler oldukları belirtilse de Cremonese ve Galatasaray'ın da temaslarının sürdüğü ifade ediliyor. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • basit 1 yıl önce Şikayet Et
    Denayer boşta gidip alın yaw hemde sağ bek oynuyor ülkemizi de yabancı değil alışık
    Cevapla
  • Tatar 1 yıl önce Şikayet Et
    İlla yabancı olacak nasıl bı zihniyet
    Cevapla
  • Sepet 1 yıl önce Şikayet Et
    Basina düştüyse o iş patatese bağlanmistir.
    Cevapla