Galatasaray, Icardi ve Belotti'nin peşinde!

Galatasaray'ın transfer gündeminde iki dünyaca ünlü golcü var. Sarı kırmızılı ekip, Icardi ve Belotti'yi kadrosuna katmak istiyor.

GİRİŞ 13.08.2022 10:35 GÜNCELLEME 13.08.2022 16:31
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın forvet transferindeki yeni hedefi Andrea Belotti için, Erden Timur'dan önce Galatasaray taraftarı devreye girdi. Sarı-Kırmızılılar, İtalyan santrforun sosyal medya hesaplarını tam anlamıyla mesaj yağmuruna tuttu.

Taraftardan Belotti'ye baskı

Artık klasikleşen "Come to Galatasaray" (Galatasaray'a gel) mesajlarıyla tecrübeli oyuncuya baskı yapan Galatasaraylılar'ın gözü artık kulüpten gelecek müjdeli haberde. Aslan son olarak 28 yaşındaki golcüye senelik 4 milyon Euro önerdi. Bonservisi elinde olan İtalyan yıldızın ise imza parası talebinde bulunduğu belirtiliyor. Erden Timur, oyuncuyla son kez görüşmek üzere İtalya'ya çıkarma yapmaya hazırlanıyor.

Fransa'dan Icardi iddiası

Transfer listesi artık dünya yıldızlarıyla dolu olan Galatasaray hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Fransız gazetelerinde yer alan haberlere göre PSG'nin yıldız golcüsü Mauro Icardi, kulüpten ayrılma hazırlığında ve iki takımla ciddi olarak görüşüyor.

Bunlardan birinin Manchester United, diğerinin Galatasaray olduğu belirtiliyor. Hatta Sarı-Kırmızılılar'ın Icardi'yi kiralamak amacıyla PSG ile tam 3 kez görüşme yaptığı ifade edildi. Yıllık kazancı oldukça yüksek olan Icardi için Galatasaray Yönetimi'nin güçlü bir formül hazırladığı ve transferde ısrarcı olacağı kaydedildi. Ancak United bu transferde birkaç adım önde görünüyor.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz transfer abartılmaya başladı,mevcut alınanları önce oynatmak gerekir
    Cevapla
  • Gs li 1 yıl önce Şikayet Et
    Dursun başkan çıldırdı, başkan gibi başkan Dursun Özbek
    Cevapla
  • Bekir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar parayı nerden buluyor,daha düne kadar transferlerine kota gelmedi mi bu takımların?
    Cevapla
  • Nuri 1 yıl önce Şikayet Et
    Taraftar işi abartmaması lazım , çok fazla transfere karışıldığı zaman sonrası sıkıntı, falcao da zortladık
    Cevapla
  • Sepet 1 yıl önce Şikayet Et
    Falcao gibi yapmayin taraftar para işlerine girmesin Futbol para işidir ortaliklarda konuşulan ise renk aşki takim ruhu:)) zit bir örnek gs de eskiden bir antrenor topladi işe yaramaz topçulari çekti gitti tazminat aldimi bilmem Bodrum vs pahali yaşam güç Yani takim ruhu adanmişlik bunlar özde değil yanlizca dilde Para önce geliyor çikar menfaat ilk siradadir. Herkes kendi işine odaklanmali.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle