Florian Maurice: Muslera için girişimlerimiz oldu

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, tecrübeli bir kaleci arayan Fransız ekibi Rennes'in gündemine geldi.

GİRİŞ 28.06.2022 13:00 GÜNCELLEME 28.06.2022 14:14
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes'in sportif direktörü Florian Maurice, 28 yaşındaki Alfred Gomis'in yerine tecrübeli bir kaleci aradıklarını söyledi.

L'Equipe'e konuşan Maurice, "Alfred Gomis, önümüzdeki sezon takımın birinci kalecisi olmayacak. Kötü bir sezon geçirmedi ancak bir kaleci aradığımızı ona da söyledik." dedi.

Doğan Alemdar'a güvendiklerini söyleyen Maurice, "20 yaşında ve 1-2 yıl içinde sıçrama yapmasını beklediğimiz bir kalecimiz var. Doğan, belki de gelecekteki birinci kalecimiz olacak. Ancak bizim öncelikli hedefimiz tecrübeli bir kaleci alıp hem Doğan'ın gelişimine yardımcı olmak hem de takımdaki tecrübe eksikliğini gidermek." ifadelerini kullandı.

Galatasaraylı Fernando Muslera'nın da listelerinde olduğunu söyleyen Maurice, "Fernando Muslera, Yann Sommer ve Steve Mandanda, bu 3 isim de tam olarak kafamdaki profile uygunlar. 3 oyuncu için de bazı girişimlerimiz oldu ve geleceğin neler getireceğini göreceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.

KAYNAK: SPORX
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok canını acıttığı için gitmesini istiyorsun söyle bakalım hangi gs li iyi kaleci olduğu için takımının canını acıttığı için volkan ya da altay ın gitmesini istedi?
    Cevapla
  • AZİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Muslera Galatasaray'ı bırakmaz
    Cevapla
  • GSHagi 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda duygusallığa yer olmamalı fakat kulübe mââl olmuş oyunculara da tolerans tanınmalı ve kalmalı..Ama acilen Muslera nin yerine de genç yetenekli bir yerli kaleci alınması gerekir..Sonuçta yabancı faktörü gelecek.
    Cevapla
  • Ali Ekber 1 yıl önce Şikayet Et
    Fernando Muslera satmayın hem Galatasaray alışdı hem de biz tarafdar olarak alıştık
    Cevapla
  • Samet 1 yıl önce Şikayet Et
    Satarsak aptallik yapmis oluruz net
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle