Kerem Aktürkoğlu gemileri yaktı! Ayrılıyor...

Galatasaray'ın bu sezon en iyilerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu, kaos ortamı sonrasında veda niteliğindeki mesajı ile ayrılık sinyali verdi.

Kerem Aktürkoğlu gemileri yaktı! Ayrılıyor...
Kerem Aktürkoğlu gemileri yaktı! Ayrılıyor...
GİRİŞ 22.05.2022 14:19 GÜNCELLEME 22.05.2022 14:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Sezonun son maçını da asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, dün yaptığı veda niteliğindeki paylaşımla kafaları karıştırdı.

Paylaşımı veda mesajı olarak görüldü

Yeni kontratını sezon ortasında imzalayan yıldız oyuncunun 'Sevgili Galatasaray Ailem' diyerek başladığı mesajı veda olarak görüldü.

Genç futbolcu yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

"Sevgili Galatasaray Ailem, Sizleri kimi zaman sevindirdiğimiz ama bir çok zaman da üzdüğümüz bir sezonu geride bıraktık. Çalışıp, çabaladığımız ama hedeflerimizin uzağında kaldığımız bir sezon oldu. Her şeye rağmen inanılmaz desteğinizi hissetmediğim hiç bir an olmadı.

Bir futbolcu için Galatasaray forması altında geçen her sezon unutulmazdır. Bu yüzden bu forma ile geçirdiğim her an benim için unutulmaz olacak. Her şey için Teşekkürler"




Paylaşım için sezon sonunu bekledi

Perde arkasındaysa bir hazırlık bulunuyor. Bu paylaşımı 1 aydır yapmak isteyen Kerem, menajeriyle birlikte sezonun tamamlanmasını bekledi.

Fatih Terim sonrasında etkisini artıran kriz ortamından bunalan genç oyuncu, yeni sezon için de takımda ışık göremiyor.

Yeni başkanla görüşecek

Kerem, Florya'da takım arkadaşlarıyla yaptığı sohbette bu kriz ortamının yeni sezonda da devam edebileceğini dile getirirken, Avrupa ekiplerinin de teklifleri olması nedeniyle ayrılığın kıyısında dolaşmaya başladı.



Lyon'a gitme olasılığı yüksek

Lyon başta olmak üzere çok sayıda talibi bulunan milli oyuncu, bu teklifleri değerlendirme kararı alıp mesajını da paylaştı. 11 Haziran'da seçilecek yeni yönetim ile yapılacak görüşme sonrasında Kerem, Avrupa vizesini isteyecek ve transfer görüşmeleri başlayacak. (Sabah)

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • net 1 yıl önce Şikayet Et
    35 milyon avroyu getir istediğin yere git o kadar para etmezsin ama Türkiyede yabancı kotası var lyonda yarım sezon geçirim 3 kuruşa fb ye çelecekler seni fb her zamanki taktiği mehmet topalı avrupada oynamak istiyorum dedi diye ucuza bıraktılar aynı paraya ne hikmetse aynı paraya fb Valencia dan aldı yersen işte Fatih akyelde de aynı senaryo oldu artık gs yönetimleri geçmişten ders alsın hiç bir avrupa kulübü bunu almaz fb hülle yoluyla alma derdinde Rodrigez i de öyle aldılar ne oldu hep aynı taktik.
    Cevapla
  • Phlvnilkeee 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle adamları görmek istemiyoruz takımda arda sattı geri aldılar böyle adamları bir daha almayın takımı zor zamanında satan yarında satar bir daha takımda görmek istemiyorum
    Cevapla
  • Fmkfkg 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen olaq sende aynısını yaparsın dostum bu futbol herkes aynı şeyi yapar en iyi yerlere gelmek için
    Cevapla
  • derya 1 yıl önce Şikayet Et
    bu da erken ötüyor. sonrası malum. taş yerinde ağırdır oğlum.
    Cevapla
  • deli veli 1 yıl önce Şikayet Et
    Sabri nin Z kuşağı versiyonu,
    Cevapla
  • fenerli--- 1 yıl önce Şikayet Et
    cim bom bahane para söhret sahane
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle