Alexandru Cicaldau'dan Fetih Terim sözleri!

Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau, "Fatih Terim'e çok teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana çok yardımcı oldu." dedi.

Alexandru Cicaldau'dan Fetih Terim sözleri!
Alexandru Cicaldau'dan Fetih Terim sözleri!
GİRİŞ 12.05.2022 20:01 GÜNCELLEME 12.05.2022 20:01
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Rumen oyuncusu Alexandru Cicaldau; Fatih Terim, Galatasaray'daki geleceği ve bir çok konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

A Spor'a konuşan Cicaladau'nun açıklamaları şu şekilde:

"Fatih Terim'e çok teşekkür ederim"

"Futbolu ve hayatın kurallarını Hagi akademisinde öğrendim. Hagi olmasaydı buralarda olmazdım. Fatih Terim'e çok teşekkür ederim. Bana güvendi ve buraya aldırdı. Bana çok yardımcı oldu. Nicolo Barella ile benzer özelliklerimiz var. Benden üst seviyede bir oyuncu, Fatih Terim'in benzetmesi beni motive etti."

"Hastalıktan sonra performansımda bir düşüş vardı"

"Sezona iyi başladık. Avrupa'da iyi maçlar çıkardık. Sonra takım olarak seviyemiz aşağıya indi. Kendi performansım için bahane aramıyorum. Kovid'i de bir bahane olarak görmüyorum. Sezona iyi başladık, hastalıktan sonra performansımda bir düşüş vardı. Ama tekrarlıyorum, bu bir bahane değil. Önümüzdeki sezon Şampiyon olabilmek için elimizden geleni yapacağız."

"Özel bir hatıra olarak kalacak"

"Barcelona maçı da hayatım boyunca aklımda kalacak. Özel bir hatıra olarak kalacak. 10 sene önce televizyonda izlediğim takıma karşı Camp Nou'da maça çıktım."

YORUMLAR 6
  • Sizde şeref yok 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali bulut kardeşim ne demeye çalışıyon fatih Terim para mı almış o transferden ulan hoca bir sürü alacağını bıraktı başka hoca olsa tazminat davası açar nankörsünüz nankör
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen gs taraftarı falan değilsin çünkü gs taraftarı olsaydın bunları fatih terimin bu takıma uefa kupası kazandırdığını göz önünde bulundurarak söylerdin
    Cevapla
  • Ofli61 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetih Terim kim?
    Cevapla
  • Z kişisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Eski teknik direktörümüz tek aşkım Fatih terim ❤️
    Cevapla
  • ali bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet tesekkür etmelisin bu beceriksizlikle kimse seni GS ye transfer etmezdi!!!O da sana teşekkür ediyordur, boşuna transfer etmemiştir seni elbet!!!Ama gs taraftarı terimede sanada teşekkür etmiyor haberiniz olsun!!!
    Cevapla
  • Serdar 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayı rüyanda göremezsin bir daha banada aldığının onda birini versin sırtımda taşırırım adamı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle