Galatasaray'da son tarih 20 Mayıs!

Galatasaray'da seçim yaklaşırken gözler 20 Mayıs'a çevrildi. Adaylar bu tarihe kadar listelerini Divan Başkanlığı'na teslim edecek.

Galatasaray'da son tarih 20 Mayıs!
Galatasaray'da son tarih 20 Mayıs!
GİRİŞ 12.05.2022 10:38 GÜNCELLEME 12.05.2022 22:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

11 Haziran'da seçime gidecek olan Galatasaray'da başkan adayları, listelerini en geç 20 Mayıs'ta Divan Başkanlığı'na teslim edecek.

Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu dışında 3. bir adayın çıkıp çıkmayacağı merak konusu. Eski başkanlardan Ünal Aysal kesinlikle aday olmayacak. Dursun Özbek de mevcut şartlarda seçime girmeyi düşünmüyor.

Gözler bir haftadır camianın önemli isimleriyle toplantılar gerçekleştiren Burak Elmas'a çevrildi. Faruk Süren, Ali Dürüst, Adnan Öztürk ve Adnan Polat'la görüşen Elmas, bir anlamda nabız yokladı ancak beklediği desteği henüz alamadı. Burak Elmas'ın nihai kararı bekleniyor.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 3
  • Abdürrahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Yemin olsun artık bıktım şu Türk futbolundan. İstikrar yok sürekli kavga gürültü. Artık ne maçları takip ediyorum nede spor haberlerini. Tek tutkum premier lig. Ve bu lig belli seviyeye gelene kadarda maçları bırak özetini bile izlemem
    Cevapla
  • ozcan 1 yıl önce Şikayet Et
    bence kulubu ciddi anlamda araplara satin..yoksa sizlerin hevesi egosu kendi aranizdaki savas yuzunden bir adim ilerlemez bu kulup.cikarlariniz menfaatleriniz yuzunden yerlerdeyiz
    Cevapla
  • ediz 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne esref hamamci oglu ne metin oztur son ve tek care EDIZ ŞUR
    Cevapla