Galatasaray'dan Domenec Torrent açıklaması

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı, Domenec Torrent'le yolların ayrılacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Galatasaray'dan Domenec Torrent açıklaması
Galatasaray'dan Domenec Torrent açıklaması
GİRİŞ 05.05.2022 19:41 GÜNCELLEME 05.05.2022 19:57
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Başakşehir'e konuk olacak Galatasaray'da Nihat Kırmızı, Ajansspor'a açıklamalarda bulundu.

Sezonun kalan maçlarında takımın başında Domenec Torrent'in olacağını söyleyen Nihat Kırmızı, "Teknik direktörümüz Domenec Torrent ve futbolcularımız sezonun kalan maçlarını en iyi şekilde tamamlamak için Florya'da çalışmalarını sürdürmektedir.

Sayın Torrent ile yollarımızı ayırmaya yönelik çıkan haberler asılsızdır. Başkanımız ve yönetimimiz teknik heyetimizle beraber Galatasaray taraftarını mutlu edecek bir yapılanma için çalışmalarına devam etmektedir." ifadelerini kullandı.

Marcao, Pena ve Omar sahada çalıştı

Öte yandan, Başakşehir maçını hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı takımın bugün gerçekleştirdiği antrenmanında tedavileri tamamlanan Marcao, Inaki Pena ve Omar Elabdellaoui de yer aldı.

Galatasaray, yarın saat 11.00'de gerçekleştireceği antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak.

YORUMLAR 23
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımı ancak fenerbahçeli bir yönetici bu hale sokardı içine ettiniz derhal istifa edip torentinde tazminatını kendi cebinden öde ve git
    Cevapla
  • gül baba 1 yıl önce Şikayet Et
    teknikdirektörlüğe torrenti getirmek yanlış bir karardı , yolları ayırsalar tazminat problemi var, torretin son haftalarda sahaya çıkardığı 11 saçma , gomis eski gomis değil gol sayısını 10 yaparsa sözleşmesi uzuyor adam hala gomisi oynatıyor ,mostafa gibi golçün var oynat değer kazansın , pulsar kiralık 3 maç sonra takımına döneçek değerlensin diye oynatıyorlar ,fegouliyi oynatmıyor babeli terçih ediyor, torrenti yollamak lazım yanlış kararlar veriyor.
    Cevapla
  • Yusuf Bulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan Bi defolun gidin artık yeter be Allah hepinizi bildiği gibi yapsın , tam hepinizden kurtuluyoruz diye sevinirken , akbabalar gibi yapışıyorsunuz, asırlık koca şanlı Cimbom’u ne hâle getirdiniz yeter artık yeteeeeerrrr!!!
    Cevapla
  • 3659 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan sabah sabah insanı çileden çıkarıyorsunuz.Sizinde hocanızında lütfen hep beraber defolun rahat bırakın şu takımı.Rezil ettiniz hala daha taraftarı mutlu edeceklermiş.Taraftarın en büyük mutluluğu sizin ve torentin gitmesi olacak.
    Cevapla
  • UAGS 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim’i göndermeye benzemiyormuş değilmi Burak. Yabancı olunca böyle donunuza kadar almak için uğraşır işte. Herkes Fatih Terim olamaz, bütün yönetimi toplasanız sizde Fatih Terim’in bir tırnağı etmezsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle