Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil ve Babel açıklaması!

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Mesut Özil ve Babel transferine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil ve Babel açıklaması!
Acun Ilıcalı'dan Mesut Özil ve Babel açıklaması!
GİRİŞ 11.04.2022 11:47 GÜNCELLEME 11.04.2022 11:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı transfere ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Mesut Özil ve Ryan Babel konusunda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz basını Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan Mesut Özil'in Hull City'ye transfer olacağını iddia etmişti. Hull Daily Mail'de yer alan haberde Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Mesut Özil'i gelecek sezon Hull City'ye getirmek için ikna çabalarına başladığı aktarılmıştı.

Acun Ilıcalı, Mesut Özil başta olmak üzere Ryan Babel ve transfer girişimlerine dair önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Acun Ilıcalı'nın Hull Live'a verdiği röportajdan önemli açıklamaları şu şekilde:

"Fatih Terim ve yakın bir arkadaşımdan Ryan Babel için izin istedim. Fakat Galatasaray'da bir hoca değişikliği oldu ve Babel'i oynatmak istediğini açıklayınca transfer iptal oldu. Ayrıca Ocak transfer döneminde zamanımız olmadığı için tamamlayamadığımız bir veya iki alternatifimiz vardı. Bu yaz bazı büyük alternatiflerimiz var, bu yüzden bunu avantajımıza kullanacağımızı düşünüyorum."

"Mesut Özil kesinlikle Hull City'ye gelmeyecek. Türkiye'de olmaktan çok mutlu. Çok iyi bir arkadaşım ve Türkiye'de mutluysa neden tekrar İngiltere'ye gelmesini isteyeyim? İngiltere'den Türkiye'ye yeni gitti ve orada ailesiyle birlikte iyi bir hayat yaşıyor. Takımla olan problemlerini çözeceğine eminim."

YORUMLAR 7
  • Yüksel 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen babeli al da bizi de kurtar
    Cevapla
  • ercisli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ali koçu geldiğinden beri bir kez yüzüm güldü oda Mesut ÖZİL gelince. çoluk çocuk gidip Mesut Özil forması aldık. maçları sırf o var diye seyretmeye başladık bu sene.şimdi ben gidip yeteneksiz rossi beriisha meyer veya tisserandınmı sosanınmı formasını alayım. bi sözümde şu bizim kendini teknik direktör zanneden yerli hocalara. hangisi gelirse gelsin Şenol hariç ilk başta takımda hangi futbolcu gözdeyse onunla didişir. o kadar ezik hissederlerki kendilerini ben bunu ezersem otoriteyi böyle sağlarım amacı güdüyorlar. şimdilik iişler iyi ismail efendi sende aykutun alexi yediği gibi mesutu ozanı hatta valeenciayıda yedin. işler bi kötü gitsin teneke bağlar gönderirler.
    Cevapla
  • Şk 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolu nasıl seyrediyorsunuz anlamıyorum mesut fenere geldi de ne yaptı adam takımı hep geri itti takıma hep negatif enerji verdi birde milleti örgütleyip resmen teknik ekibe baş kaldırı ilan etti, ticaretle uğraştığı kadar kendini geliştirse kendisini bu duruma sokmazdı
    Cevapla
  • Ertan 2 yıl önce Şikayet Et
    Sahada isimler oynamıyor.Mesut'un yanına kaliteli ayaklar olursa evet oynar ama mevcut kadroda Mesut dan daha farklı şeyler bekleniyor.Ozan ve Valencia dan hiçbir cacık olmaz anca saç baş yoldururlar
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakında kovarlar bunu.
    Cevapla
  • KaraKartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi, taraftar istifaya çağırır ise bal gibi gider merak etme sen.
    Cevapla
  • Bilgi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kovamazlar çünkü takımın sahibi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle