Nihat Kırmızı: Tüm federasyonu göreve davet ediyorum

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor deplasmanından 4-2'lik mağlubiyet ile dönen Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminden Nihat Kırmızı, açıklamalarda bulundu.

Nihat Kırmızı: Tüm federasyonu göreve davet ediyorum
Nihat Kırmızı: Tüm federasyonu göreve davet ediyorum
GİRİŞ 16.01.2022 23:03 GÜNCELLEME 16.01.2022 23:09
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig 'in 21. haftasında Atakaş Hatayspor ile karşılaşan Galatasaray , maçı 4-2 kaybetti. Zorlu mücadelenin ardından basın mensuplarının karşısına geçen Galatasaraylı yönetici Nihat Kırmızı, açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray haksızlığa uğrarsa, bunu tüm Türk futbolu öder"

Son dönemlerde gündemde çokça yer bulan hakem kararları ile ilgili konuşan Nihat Kırmızı, "Galatasaray haksızlığa uğrarsa, bunu tüm Türk futbolu öder. Galatasaray'ın bu sezon Avrupa'ya gidemeyecek olması Türk futbolu için büyük bir kayıptır. Galatasaray, Avrupa'da olmasaydı belki Şampiyonlar Ligi'ne takım gidemeyecekti. Bu hakemlerin yaptığı, Türk futbolu için büyük bir utançtır, . Tüm federasyon yetkililerini göreve davet ediyoruz. Dışarıdan hiç bir kurum Galatasaray'ın içine müdahale edemez." dedi.

"Çok beklerler"

"Tüm federasyonu göreve davet ediyorum. Onlara bunun nedenlerini soracağız. Bizim içerideki yaptığımız yeniliklere onlar müdahale etmek istiyorsa, çok beklerler. Dışarıdan hiçbir kurum, Galatasaray'ın içine müdahale edemez." 

Galatasaray'ın yediği goller tartışma yarattı! Erkan Özdamar...Galatasaray'ın yediği goller tartışma yarattı! Erkan Özdamar...

"Yeni hocamıza yine en çok Fatih Hoca destek olacaktır"

Fatih Terim hakkında konuşan yönetici, "Yönetim içinde çok büyük bir ayrışma yok. Fatih Hoca Galatasaray'a uzun yıllar hizmet vermiş, camianın en önemli isimlerinden biridir. Belli isimler sosyal medyadan bazı mesajlar vermeye çalışıyor. Tabii ki her fikir aynı olamaz. Bu maçı kazanmamızı en çok Fatih Hoca isterdi. Yeni hocamıza yine en çok Fatih Hoca destek olacaktır. Fatih Hoca herkesten fazla Galatasaraylı'dır." şeklinde konuştu.

"Bizimle ilgili fikir ayrılıkları varsa, bunun yerleri ve zamanı bellidir"

Nihat Kırmızı, "Bizimle ilgili fikir ayrılıkları varsa, bunun yerleri ve zamanı bellidir. Galatasaray'ın kötü gittiği bir dönemde sosyal medyadan daha da kötüleşmesi için çabalayan kişiler Galatasaraylı değildir." diyerek, sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 18
  • Koyu cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    İlk okul öğrencileri gibiyiz 5 alırsın ben aldım 0 alırsın hoca werdi
    Cevapla
  • Fanatik Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan’a verilmeyen ikinci kart ne oldu
    Cevapla
  • Muşlu efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Her maç sonu üç büyüklerin hakeme saldırmaları acizliklerindendir evet hakemler değişti şuan hakemler büyük takımlara zarar vermiyor sadece büyük takımlara destek olmuyorlar artık koyu bir Beşiktaşlıyım Trabzonspor u cani gönülden kutluyorum şimdiden şampiyonlukları hayırlı olsun kimse boş boş konuşmasın
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocayı göndermekle en büyük hatayı yaptınız bu takımı ayağa kaldıracak tek lideri yolladiniz yerine getirdiginiz hocanın oyuna etkisi 0 sıfır hatanızi anladiginizda çok geç olacak
    Cevapla
  • Zeki 2 yıl önce Şikayet Et
    Seçimi kazanınca ya kadarmış fatih terim le dostluğunuz malzeme yaptınız o bir imparator GS nin müzesinde ki kupaların yarısında imzası var elini ayağını baglayacaksınız hadi yumruk at 21 haftadır futbolculara ödeme yapmayacaksınız terimi yolla hadin ödeme yapalım az firavun değilsiniz mason lobisi Allah soyunuzu kurursun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle