Fatih Terim'den tazminat cevabı: Duymamış olayım başkan

Başkan Burak Elmas ile Fatih Terim'in dün öğle saatlerinde yaptığı toplantının detayları ortaya çıktı.

GİRİŞ 11.01.2022 09:27 GÜNCELLEME 11.01.2022 21:13
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Aralık 2017'de dördüncü kez Galatasaray'ın başına geçen ve üst üste 2 şampiyonluk yaşayan Fatih Terim, son 2 sezondaki başarısızlığa ek olarak bu sezonki kötü performans sonrası görevinden ayrılmak zorunda kaldı. 68 yaşındaki çalıştırıcının görevine son verilmesi sadece 10 dakika sürdü. Öğle saatlerinde Nef Stadı'ndaki kulüp ofisinde Başkan Burak Elmas ile teknik direktör Fatih Terim bir araya gelirken, taraflar anlaşarak veda etti. Terim görüşmeden çıktıktan sonra yönetim kurulu olağanüstü toplandı. Ardından tecrübeli hocanın görevine son verildiği, resmi olarak açıklandı ve Galatasaray'da 4. Fatih Terim dönemi sona erdi.

"GÜNLERDİR BANA MOBBİNG UYGULADINIZ!"

Görüşmede Burak Elmas, oy çokluğu değil oy birliği ile alınan kararı Fatih Terim'e "Hocam teknik açıdan değişiklik kararı aldık. Bu benim ve yönetim kurulunun kararıdır. Fakat ben sizinle çalışmaya devam etmek istiyorum. Sportif AŞ'de başkan yardımcım olun. Ya da G.Saray'da sportif direktör olun" dedi. Şaşkına dönen tecrübeli hocanın da "Başkan bu nereden çıktı. Siz şaka mı yapıyorsunuz! Ben saha kenarındayım ve kariyerimi ortaya koydum. Bunu kabul etmem mümkün değil. Geçen hafta Florya'da konuştuk. Ben yanlış anlamışım demek ki... Niyetinizi anlamalıydım. 10 gündür bana mobbing yapıyorsunuz. Bu teklifi kabul etmiyorum" cevabını verdiği öğrenildi.

"DUYMAMIŞ OLAYIM BAŞKAN"

Terim'in Sportif AŞ ve Sportif Direktörlük için ret cevabı sonrası Başkan bu kez "Hocam sözleşmendeki sana karşı olan yükümlülüklerimiz neyse yerine getireceğiz" deyince, İmparator da "Bak şimdi ayıp ediyorsunuz. Bunu duymamış olayım. Ben sözleşmeleri imzalarken, tazminatı hiçbir zaman düşünmedim. Sakın böyle bir şeyi aklınızdan geçirmeyin" diyerek sözlerini noktaladı ve görüşmeden ayrıldı.

AYRILIK METNİ GEÇEN HAFTA YAZILMIŞ!

Galatasaray, Terim'le yollarını ayırdığını dün saatler 15.20'yi gösterirken uzun bir metinle yayınladı. İmparator'u onore eden bu açıklamanın geçen hafta salı günü hazırlandığı öğrenildi.

YORUMLAR 86
  • Ayhan 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi bir senaryo olmuş
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani Fransiz takimindan istemem Türk Milli Takimindan isterim diyor. Bravo senyor Terim size yakisani yaptiniz.
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    Aldığı tazminatin hepsini çocuk esirgeme kurumuna bağışladı. Alma sebeblerini de bilmek lazim
    Cevapla
  • Trabzonlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kol kirilir yen icinde kalir haberleri, icerde ne kiyametler kopuyor
    Cevapla
  • koylui 2 yıl önce Şikayet Et
    etme-bulma dunyasi kafandan cikarma.
    Cevapla
  • tolgam 2 yıl önce Şikayet Et
    sizde yediniz parayı kimsesizlere bağışladı diye bu kadar dedikodunun üzerine bağışlayan makbuzu medyanın gözüne sokardı ama yok öyle bir bağış malesef
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle