Fatih Terim'in yerine Domenec Torrent!

Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray, İspanyol teknik direktör Domenec Torrent ile anlaşmaya yakın durumda.

GİRİŞ 10.01.2022 15:24 GÜNCELLEME 10.01.2022 16:59
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

TRT Spor'un son dakika olarak geçtiği habere göre; Galatasaray'ın Fatih Terim'in ayrılığının ardından Domenec Torrent ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı öğrenildi.

Daha önce yardımcı antrenörlük için gündeme gelen İspanyol teknik adam için, birlikte çalıştığı Pep Guardiola'dan tavsiye alındığı belirtildi.

Galatasaray yönetiminin imzaya yakın olduğu Torrent, son olarak Flamengo'yu çalıştırmış ve 26 maçlık periyotta 1.92 puan ortalaması yakalamıştı.



59 yaşındaki antrenör, daha önce Barcelona, Bayern Münih ve Manchester City'de Pep Guardiola'nın ekibinde yer aldı.

YORUMLAR 168
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir anlaşmayı şiddetle kınıyorum. Bu GS'ye yakışmayan, gayriahlaki bir anlaşma. BU bir kurgu anlaşma. Yazıklar olsun sana Burak Elmas. Kaç kırat adam olduğun ortaya çıktı. O makamda oturmaya devam etmen ise en büyük ahlaksızlık. 5 ay içinde ne anormal bir dönüş bu. Yöneticilerinden Işıtan Gün denilen kişinin sahtekar menajerle çalışmasına ilişkin iddialar ayyuka çıktı. Buna da cevap vermiyorsun. Yazıklar olsun. Derhal giderek GS'yi temiz tutun, bu böyle olmuyor. Sizlere hiç tahammülümüz yok. GS taraftarlarını maçlara gitmeyerek, yönetimi protesto etmeye çağırıyorum. Gidenler de maçın başından sonuna kadar yönetim istifa diye bağırsınlar.
    Cevapla
  • tuanamagsliolan 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımın başına yabancı teknik direktör getirilerek çok büyük iş başardığınımı sanıyorsun? Nedir bu yabancı teknik direktör sevdası? Önce Sergen Yalçın şimdide Fatih Terim olucak iş değil gerçekten..
    Cevapla
  • Gs Ruhu 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan Buruk, Bülent Korkmaz, Tugay Kerimoğlu'nu getirin bu takımın başına GS ruhu bu şekilde canlanır ancak yabancı teknik direktör sevdasından acil vazgeçilmeli!
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    Okan şu anki şartlarda en doğru isim olur
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak Elmas başkan Cimbom kümeye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle