Galatasaray ve Trabzonspor, Denayer'in peşinde!

Fransız basını, Galatasaray ve Trabzonspor'un sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Lyon'un Belçikalı savunma oyuncusu Denayer için girişimlere başladığını duyurdu.

Galatasaray ve Trabzonspor, Denayer'in peşinde!
Galatasaray ve Trabzonspor, Denayer'in peşinde!
GİRİŞ 10.01.2022 10:18 GÜNCELLEME 10.01.2022 10:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransız basınının önemli haber kuruluşlarından L'Equipe'te yer alan habere göre; Ligue 1 ekibi Lyon'da forma giyen Jason Denayer'i Trabzonspor ve Galatasaray transfer etmek için girişimlere başladı. Öte yandan genç futbolcuya Avrupa'dan da takımların talip olduğu öğrenildi.

NEWCASTLE UNITED DA TALİP 

Jason Denayer'i transfer etmek isteyen kulüpler arasında Premier Lig ekibi Newcastle United'ın da bulunduğu belirtildi. 26 yaşındaki futbolcunun transfer olmak istediği kulüp de vurgulandı.

G.SARAY'A SICAK BAKIYOR 

Belçikalı savunmacı Jason Denayer'in Olympique Lyon'dan ayrılması halinde transfer olmak istediği kulübün Galatasaray olduğu öğrenildi. Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un iyi bir transfer teklifi gelmesi halinde yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına izin vereceği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTECEK 

Galatasaray'ın Manchester City'de forma giydiği dönemde 2 kez kiralık olarak transfer ettiği Jason Denayer'in Olympique Lyon'la olan sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona erecek. 26 yaşındaki savunmacının güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

BELÇİKA MİLLİ TAKIMI'NDA DA FORMA GİYDİ 

JMG Lier altyapısında yetiştikten sonra Manchester City'e transfer olan Jason Denayer daha sonra kiralık olarak Celtic, Galatasaray ve Sunderland formaları giydi. Tecrübeli futbolcu 2018-2019 sezonunda 10 milyon euro bedelle Olympique Lyon'a transfer oldu. Jason Denayer aynı zamanda Belçika Milli Takımı formasıyla 33 maçta süre aldı.

YORUMLAR 5
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisi elinde oyunculara yönelmek lazım Denayer de Galatasaray’ı seven bir oyuncu Nelsondan iyidir. Ama Avrupa kulüpleri onu bize bırakmazlar
    Cevapla
  • Hiyamli Miroslav 2 yıl önce Şikayet Et
    Denayer'in numarasi birinde varsa acı ne var bana versin. Hıyamspor'a onu düşünüyorum, dev kadrosu ve başında başkan şıho mamiş (şifo memed) ile süper ligi altına üstüne getirebilecek güce sahip olur, ben size söylüyorum! Denayer hiyamda bet'de çimdikten sonra en az 50% performans artışı yaşar. Küşleme'de artık bedava olsun.
    Cevapla
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    boş transfer olur.iki takımada fayda sağlamaz .Babel gubi liyundima gibi olur
    Cevapla
  • K.Maraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatlara kime gidiyorsa gitsin.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de alamaz
    Cevapla