Burak Elmas'tan Florya'ya yakın markaj!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim’in kötü tabloyu bir türlü değiştirememesi üzerine, futbola el attı. Terim ile yolları ayırma niyeti olmayan Elmas ve ekibi, Florya’da daha fazla mesai harcayacak.

Burak Elmas'tan Florya'ya yakın markaj!
Burak Elmas'tan Florya'ya yakın markaj!
GİRİŞ 10.01.2022 10:10 GÜNCELLEME 10.01.2022 10:10
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray ’da kötü tablonun ligin ikinci yarısında da devam etmesi, Burak Elmas başkanlığındaki sarı-kırmızılı yönetimi iyice rahatsız etti. Elmas, Florya’ya müdahale etmeye karar verdi.

Başkan Elmas ve ekibi, bundan sonra Florya’ya daha fazla mesai harcayacak. Koordinasyon sorununu ortadan kaldırarak ilk hamlesini yapacak olan Elmas böylece aradaki kopukluğu giderecek.

Yönetim kurulundaki arkadaşlarının fikirlerini tek tek dinleyen ancak son sözü yine kendisi söyleyen Başkan Elmas’ın, şu aşamada sezon sonuna kadar kesinlikle Fatih Terim’le yolları ayırma gibi bir niyetinin bulunmadığı öğrenildi. Takıma daha yakın olma kararı alan Elmas, böylece haftanın belirli günlerinde ya kendi Florya’ya gidecek ya da mesai arkadaşları burada bulunacak.

Hedefte Gün var

Giresun maçı sonrası yardımcı antrenör konusundaki girişimlerden habersiz olduğunu söyleyen teknik direktör Fatih Terim aslında bu konuda büyük rahatsızlık yaşıyor. Tecrübeli teknik adamın, yönetici Işıtan Gün’ün, Başkan Elmas’ın talimatıyla Guardiola’nın yardımcısıyla görüştüklerini açıklamasını bir türlü kabul edemiyor. Kulüp resmi sitesinden Gün’e destek verilip Fatih Terim’le ilgili geçtiğimiz haftalarda herhangi bir paylaşımda bulunulmamasının da Florya’da soğuk rüzgarlar estirdiği öğrenildi.

Terim’in, Işıtan Gün ve yine kendisiyle ilgili kulis yapan bazı yöneticilerden rahatsız olduğu belirtildi. (Skorer)

YORUMLAR 3
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İhtiyacı yoktur sanırım para çok cennetten en iyi köşesinden arsasını almıştır
    Cevapla
  • Diriliş ateşi 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocanın yerinde olsam emekliye ayrılırım. Ev gibi huzurlu bir ortam var mı. Kuran oku, ibadetini yap
    Cevapla
  • Gözü kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Cok güldüm be kardeş kuran okumak kim fatihterimkim ha deseydin sokak cetesi ol ardayida yanina al bak bu olurdu
    Cevapla