Galatasaray'dan hakem açıklaması

Galatasaray ikinci yarının ilk maçı öncesi hakemler hakkında açıklama yayımladı. Açıklamada, "Bütün kulüpleri rahatsız eden yönetim tarzının sora ermesini istiyoruz" denildi.

Galatasaray'dan hakem açıklaması
Galatasaray'dan hakem açıklaması
GİRİŞ 07.01.2022 19:47 GÜNCELLEME 07.01.2022 19:55
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı; 

"Ligimizin ikinci yarısı başlarken umudumuz, hakemlik kurumunun yüksek standartlarda bir performans göstermesidir. Tarafsızlık izlenimi vermeyen ve bütün kulüpleri rahatsız eden yönetim tarzının sona ermesini istiyoruz. En çok Galatasaray'ın mağdur oludğu ve diğer kulüplerin de mağdur olduklarını dile getirdikleri hakem hatalarını asgariye indirecek kurumsal tedbirlerin alınmasını talep ediyoruz.

Bu çerçevde hem ikinci yarıda hem ilk maçımıza hakem olarak atanan sayın Arda Kerdeşler'in hem de bundan sonraki tüm müsabakalarda görev alacak hakemlerimizin yepyeni bir başlangıç ruhuyla, Türk futbolunun hak ettiği adil, tarafsız ve uluslararası standartlarda hakemlik performansı göstereceklerine inanmak istiyoruz. 

Türk futbolu dünyada, bulunduğundan daha yüksek bir seviyeyi hak ediyor. Adil bir futbol düzeni sadece Galatasaray'ın değil Türk futbolunun bütün paydaşlarının sorumluluğudur. Ligin ikinci yarısı başlarken bütün paydaşlara iyi dileklerimizi sunuyor, kendi sorumluluğumuzun daimi takipçisi olmayı taahhüt ediyoruz."

YORUMLAR 18
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    ben galatasaray taraftarıyım hakemlerde bir sıkıntı var evet de kardeşim hadi hakemdir hata yaparmı yapar ya siz büyük bir takımsınız daha top oynamasını beceremeyen oyuncuları almışsın takımına hele fatih terime ne demeli 10 maç ceza 5 maç ceza 20 maç ceza alıp duruyor sen bir teknik adamsın nasıl olurda dikkat etmessin kötü oyun ve artisliğin cezası budur iyi oyna yen puan al bizde o yok kusura bakma taraftar arkadaşlar isterseniz beni taşlayın ama doğru malesef galatasarayın düştüğü duruma bak yazık ya.
    Cevapla
  • 123456 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maça çıkmadan hakemleri baskı altına almaya çalışıyor; ayıp ya hele maça çıkın belki galip gelirsiniz; korkmayın yendiğiniz takım ağlamaz !!!.
    Cevapla
  • x y z 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim gördüğüm; asla aleyhine hata yapılmayan takımlar var: Konya, Adana Demir, Başakşehir ve Trabzon. Trabzon'un böyle bir desteğe ihtiyacı yok ama diğerleri nedense kollanıyor.
    Cevapla
  • Sadri 2 yıl önce Şikayet Et
    Dakika bir gol bir komik:)
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ardanın verilmesi zaten mesaj. Kimi istemem derse ilk maça onu veriyorlar. Utanmadan birde yapay zekadan bahsediyorlar. Acziyet içindeki gs yönetimleri bir türlü dur diyemedi bu işlere.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle