Bakambu cep yaktı! Galatasaray beklemeye geçti

Çin Kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray'ın gündemine gelen Kongolu golcü Cedric Bakambu, Sarı-Kırmızılı takımdan yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası istedi.

Bakambu cep yaktı! Galatasaray beklemeye geçti
Bakambu cep yaktı! Galatasaray beklemeye geçti
GİRİŞ 07.01.2022 14:45 GÜNCELLEME 07.01.2022 14:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Çin Kulübü Beijing Guoan ile sözleşmesi sona eren Kongolu golcü Cedric Bakambu'nun, Galatasaray'dan astronomik bir maaş talebinde bulunduğu öğrenildi. 

3 yıl için 13 milyon Euro

Galatasaray'ın geçtiğimiz haftalarda oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptı ve 30 yaşındaki oyuncunun maliyetini sordu. Bakambu Galatasaray'dan yıllık 3.5 milyon Euro maaş ve 2.5 milyon Euro imza parası istedi. Miktar çok yüksek gelince Galatasaray Bakambu konusunda bekleme kararı aldı.

3 kulüpten resmi teklif aldı!

Beijing Guoan'dan aylık 1 milyon Euro kazanan ve sözleşmesi biten Bakambu'ya Fransa'dan Lille ve İspanya'dan Sevilla ile eski takımı Villarreal'in teklif yaptığı öğrenildi.

Kongo Milli Takım forması da giyen Bakambu 2015 yılında Villarreal'e 7.5 milyon Euro, ardından Çin Kulübü Beijing Guoan'a 40 milyon Euro'ya transfer oldu. 

YORUMLAR 8
  • Çöplerin 2 yıl önce Şikayet Et
    30 ocağa kadar bekleyin her zaman ki gibi ardindan 31 ocakta bi çöp alin yine
    Cevapla
  • Levrock 2 yıl önce Şikayet Et
    Süper Lig den bu oyuncuyu kimse alamaz, yillik 8 milyon kazaniyor.
    Cevapla
  • Sezgin 2 yıl önce Şikayet Et
    Acilen külübün ağası fatih Terim gitmesi lazım başarı istiyor isek terim ekibi gitmeli okan buruk gelsin
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu haberin yapılması aslında algı operasyonu ama bu transferi yapacak kafalarda yok değil, takım genç tecrübe eksik ama alacağınız oyuncu bu mu yahu, ekonomik şartlarıda saçıp savurmanın ne manası var, emekli olmadan kasa gibi sözleşme isteyen oyuncuları bulmak neyin kafası gidin işinize yahu.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhakkak alımmalı kaliteli golü hiç adı duyulmayan futbolcu alıyorsunuz mesela asunçao 3 üncü sınıf futbolcu alıyorsunuz takım ne hallerde mutlaka alın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle