Burak Elmas: Cesaret gerektiren kararlar almaya devam edeceğiz

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, "Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz" dedi.

Burak Elmas: Cesaret gerektiren kararlar almaya devam edeceğiz
Burak Elmas: Cesaret gerektiren kararlar almaya devam edeceğiz
GİRİŞ 04.01.2022 17:09 GÜNCELLEME 04.01.2022 22:14
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, son günlerde yönetime dair yapılan eleştirilere cevap verdi. Başkan Elmas, "Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz" dedi.


"Doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz" cümlelerine yer veren Elmas, şu ifadeleri kullandı:

"Galatasaray’ın geleceğine yönelik cesaret gerektiren kararları almaya devam edeceğiz. Galatasaray değerleri etrafında ben değil, biz ve Galatasaray diyen kalabalık ile yolumuza devam ediyoruz. Galatasaray’da kutuplaşmadan ve iç kavgadan beslenen iktidar meraklısı kişilerin bazen sesi çok çıksa da Galatasaray’ın geleceğini düşünen çoğunluğun kalbi ve akli desteği ile doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz."

YORUMLAR 12
  • Ali samiyenli dr 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim son dönemde kendine takım kurdu üstüne başkan bile seçti.Terim in saçma GS ı gs yı bitirdi.defolun gidin.
    Cevapla
  • taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    burak elmas ve fatih terim ikinizde GS yi perişan ettiniz artık uzaklaşın çok zarar veriyorsunuz. fenerbahçe Beşiktaş başakşehir teknik direktörlerinden kurtuldu GS bir den çok iyi konumdalar
    Cevapla
  • Bir Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'i yedirtmeyeceğiz. Türkiye ligi sert bir lig ve bu oyuncuların çoğu genç. Bu lige alışmaları için zaman gerekiyor. Avrupa'da lider olarak grubu bitirmişsin ve hâlâ Fatih Terim'in gönderilmesini isteyen zavallılar var.
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplama yonetim uyeleriyle buraya kadar.GS yonetimi stop.
    Cevapla
  • Enver 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim seni de gönderecek demedi deme sayın Burak başkan. Gençleşme operasyonuymuş falan hikaye bunlar. Terim mantalite olarak bitmiş. Başarısızlıklarını kavga ve sataşma ile örtmeye çalışıyor. Merhum Mustafa başkan bu u gördü lakin ömrü vefa etmedi.
    Cevapla
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz fenerbahçelisiniz herhalde! Çünkü GS'yi karıştırmaya çalışıyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle