Burak Elmas futbolcularla bizzat görüştü! Ödeme takvimi...

Burak Elmas’ın ödemeler konusunda futbolcularla bizzat görüştüğü öğrenildi. Elmas ödeme takvimi verirken oyuncular da tarihleri kabul etti.

Burak Elmas futbolcularla bizzat görüştü! Ödeme takvimi...
Burak Elmas futbolcularla bizzat görüştü! Ödeme takvimi...
GİRİŞ 01.01.2022 09:42 GÜNCELLEME 01.01.2022 23:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile gerçekleştirdiği zirvede transferler için bütçe ve mali detayları açıkça anlatıp “Önce kontenjan ve bütçeyi düşürmeliyiz” diyen başkan Burak Elmas’ın futbolculara da aynı tutumu sergilediği ortaya çıktı. Sarı kırmızılılarda Futbol takımına yapılan ödemelerin gecikmesi son günlerde çok fazla speküle edilirken Başkan Burak Elmas’ın, iki hafta önce Florya’da oyuncularla bir araya geldiği, onlara mali tabloyu net bir şekilde anlatıp ödemeler için kesin tarih verdiği öğrenildi.

Olası bir sorunun önüne geçti

Elmas toplantıda Galatasaraylı oyunculara kasım ayı için hak edişlerinin Şubat 2022’de, aralık ayı maaşlarının da Nisan 2022’de ödeyebileceklerini dile getirdi. Futbol takımının da bizzat Başkan Elmas’ın açıkladığı bu ödeme takvimini kabul ettiği ifade edildi. Birçok mali problemle baş etmek zorunda kalan Burak Elmas, bu yaklaşımı ve bizzat oyuncularla kendi konuşmasıysa olası bir sorun ya da problemin önüne geçmiş oldu. Öte yandan geçtiğimiz ay içinde oyunculara geçmiş dönem alacakları için bir kısım ödeme de yapılmıştı.

YORUMLAR 4
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendi görevini yapma, federasyon ve hakemleri suçla.
    Cevapla
  • İbo 2 yıl önce Şikayet Et
    Paranız yok başkan oluyorsunuz
    Cevapla
  • Dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm sorun bu yönetim ve bu teknik direktör. Neden anlamıyorsunuz.
    Cevapla
  • fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    gönderilecek futbolcuları kim aldı bilen var mı .
    Cevapla