Galatasaray'da ilk hedef Gedson Fernandes

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi için çalışmalar başladı. Yönetim, orta saha ve forvet hattına takviye yapmak için yoğun çaba harcıyor.

Galatasaray'da ilk hedef Gedson Fernandes
Galatasaray'da ilk hedef Gedson Fernandes
GİRİŞ 30.12.2021 16:17 GÜNCELLEME 30.12.2021 16:31
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de zirveden uzak kalan ancak Avrupa Ligi'nde son 16 turunda mücadele edecek sarı kırmızılılarda takıma takviye yapmak için girişimler devam ediyor.

Yönetim, devre arası transfer döneminde en fazla mesaiyi Gedson Fernandes için harcayacak.

Galatasaray, Benfica ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak konusunda ısrarcı. Gedson için sezon başından bu yana görüşmeler sürerken; yönetim, Portekizli oyuncuyu satın alma opsiyonlu kiralamayı planlıyor.

Benfica’nın "daha önce kadro planlamamızda yer alacak" dediği Gedson, bu sezon şu ana kadar sadece 47 dakika süre aldı. Genç oyuncunun, bu durumdan dolayı Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı öğrenildi.

Takviye yapılması beklenen bir diğer mevki ise santrfor. Diagne’nin sakatlığı, Muhammed'in Afrika Kupası'na gitmesi nedeniyle golcü arayışının olduğu belirtildi. Listede birçok isim bulunurken, menajerlerin Krzysztof Piatek’i önerdiği ifade edildi.

Polonyalı futbolcunun, yarım sezon için 1 milyon 200 bin euroya sarı kırmızılı formayı giyebileceği gelen haberler arasında. Hertha Berlin'in sözleşmeli oyuncusu olan Piatek, daha önce Genoa ve Milan gibi takımlarda da oynadı.

Transfer listesinde Bakambu’nun da yer aldığı öğrenilirken, teknik heyetin golcü konusunda henüz kararını vermediği kaydedildi.

Luyindama'ya talipler var

Diğer yandan Galatasaray'da yolların ayrılacağı futbolcular konusunda önemli gelişmeler yaşanabilir. Sözleşmesini uzatılan Luyindama’ya, Belçika Ligi’nden taliplerin olduğu öğrenildi.

Yönetim, kulübün ekonomik menfaatlerini karşılaması durumunda 27 yaşındaki futbolcuyu satmayı düşünüyor. Galatasaray'ın ayrıca DeAndre Yedlin için gelebilecek teklifleri de değerlendireceği belirtildi. 

YORUMLAR 14
  • ankaralı 2 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adam geçen sene oynadı ne faydası var orta sahaya iyi bir iki adam yeter foret iyi fatih terimin kaprisler olması fayadasından çok zararı var hocanın.....
    Cevapla
  • kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim ve Burak Elması alana bonus olarak Babel+ Fegulu verilsin üstüne de adam başı birer milyon dolar verilsin
    Cevapla
  • Cimbommm 2 yıl önce Şikayet Et
    Almayinnnnnnnnnnn fossssss topcu sakin almayinnnnnnnnn iyi tolcu olsa kalirdi takimda
    Cevapla
  • taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolcu değil başkan ve teknik direktör lazım sıkıntı bunlar 11 futbolcu alınsa dahi bunlarla olmaz takımı perişan ettiler
    Cevapla
  • Leon 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik bu galatasarayin paralarina gercekten baska futbolcumu kalmadi memlekette arkadas anlamoiorum adam top oynamamis kac aydir ama biz alistik artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle