Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı!

Yaz transfer döneminin en bonkör kulübü olan Galatasaray, transferdeki yatırımlarının karşılığını alamadı.

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı!
Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı!
GİRİŞ 24.12.2021 11:32 GÜNCELLEME 24.12.2021 17:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Süper Lig’de oynadığı 18 maçta büyük hayal kırıklığı yaratan, son 7 karşılaşmada 3 puanı bir arada göremeyerek 2019-2020 sezonundan sonra en uzun galibiyet hasretini yaşayan Galatasaray’da işler iyi gitmiyor...

Yaz Transfer döneminde kadrosunu birçok genç isimle takviye eden sarı kırmızılılar, kadrosuna kattığı 6 futbolcunun bonservisi için 24,25 milyon Euro harcarken, sadece 24 puan toplayabildi. Başka bir anlamda Aslan, bugüne kadar aldığı her puan için 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemiş oldu.

HARCAMA LİSTESİNDE AÇIK ARA ZİRVEDE

Sarı kırmızılılar, sezona birçok iddialı transferle girerken, Süper Lig’de yer alan toplamın dan daha fazla bonservis bedeli ödedi. Fatih Terim yönetimindeki Aslan, yaptığı 6 transfere 24,25 milyon Euro’luk bonservis bedeli verirken, 17 takım toplamda 24,16 milyon Euro ödedi. Bu liste içerisinde yer almayan Fenerbahçe; 16,85 milyon Euro, Beşiktaş da bu yaz transfer döneminde 6,55 milyon Euro’luk bonservis harcaması yaptı.

BONSERVİS ÖDENEN 4 İSİM SÜPER LİG'DE GOL ATAMADI

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı 6 futbolcu Süper Lig’de toplamda sadece, 6 gol atabildi. Sarı kırmızılılarda Cicaldau ve Morutan 3’er gole imza atarken, Berkan, Nelsson, Barış Alper ve Sacha Boey gol katkısı veremedi. Bununla beraber Cicaldau ve Morutan 2’şer, Berkan da 1 kez asist yaptı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 7
  • 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tablonun vahameti şurada: 1-FT, tek başına tüm takımların yaptığı harcamaların %40'nı yaptırmış. 2- FB'yi çıkarırsanız, neredeyse diğer 18 takım kadar harcama yapmış 3- Aldığı oyuncuları satmaya kalksanız ancak yarı fiyatına gider. 4-Bu sene Avrupa'da iyi ama Türkiye kupasını kazanamazsa seneye Avrupa'da da olamayacak gibi, yani vitrin de ortadan kalkıyor. FT acilen yeni plan yapıp bir şekilde Türkiye Kupasını kazanmalı. Yoksa felaket kapıda.
    Cevapla
  • ferdi 2 yıl önce Şikayet Et
    yunusu gönderip barış alpere 2m avro vermek???? gelişsin diye yunusu gönderdik diyor peki barış alper'i de gelişsin diye niye göndermedin gönder o da gelişsin madem
    Cevapla
  • K.Maraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    MASK kardeş, takımı iyi çalıştırmaz isen, gerekli teknik analizleri yapamazsan, en kral oyuncuyu da getirsen takım ruhu olmadan olmaz. Şu an takımımızın sorunları bence hocalarla ilgili. Fatih hocam takıma kendini veremiyor. Başka yönlere daha çok zaman harcıyor galiba. Takımın halen bir forvetine karar verememiş.
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Astronomik rakamlar ödendi bu paralar etmeyecek oyuncular hele bu yoklukta
    Cevapla
  • K.Maraşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    GS'ın en büyük sıkıntısı, top rakibe geçtiğinde futbolcular rakibe yakın oynayıp fiziki baskı yapmıyorlar. Ayakla yapılan her hareketin sonunda kart veya faul oluyor. Omuz omuza ve yakın markajda bulunmuyorlar. Topu kazandığında sadece kanat ve forvetten gol bekleniyor. Onu da rakip bloke ediyor. Halbuki orta saha ve bekler oyunu iyi okuyup ileri uçtaki arkadaşlarına yardım etseler daha başarılı olurlar. Selçuk inanın oyuncuların gelişmediğinden bahsediyor. Halbuki her oyuncu gelişir. Yeterki hocaları iyi olsun. Ben Selçuk ve Necatinin bu işi iyi yapabildiklerine inanmıyorum. Fatih hoca da hakemlerinen ve TFF ile uğraşmayı bırakıp takım ile bütünleşirse inşallah. (Sakinleştirici kullanmalı.)
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    maraşlı masal anlatmışsın beya burda gs nin ne oynadığı haberi işlenmemiş burda işlenen konu bu kadar para harcamışsın ortada bunu kurtaracak bir gelir yok geleceğe yatırım dediğin adamları satmaya kalksan anca 24 milyon değil 2 ile 4 ün arasına virgül koyarak satarsın yaniii 2milyon 400 bin euro peki bu kazığı kim ne için ne uğruna attı gsye buda ayrı bir konu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle