Selçuk İnan'dan mağlubiyet yorumu

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, Adana Demirspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Belki dejavu olacak ama hep aynı şeyleri söylüyoruz." dedi.

Selçuk İnan'dan mağlubiyet yorumu
Selçuk İnan'dan mağlubiyet yorumu
GİRİŞ 21.12.2021 22:37 GÜNCELLEME 21.12.2021 23:41
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası konuştu.

Selçuk İnan'ın açıklamaları şu şekilde;

"İyi bir oyun ortaya koyduk ama..."

“Çok üzgünüz. Belki dejavu olacak ama hep aynı şeyleri söylüyoruz. Aslında iyi bir oyun ortaya koyduk ama bunu skora çeviremiyoruz, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Çok düşünüyoruz, çok çalışıyoruz.”

"Kaliteli oyuncular gerekiyor"

“Az önce hocamızla da konuştuk. Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz. Kaliteli oyuncular da gerekiyor gol yapabilmek için. Oyuncularımız var ama bu dönemde bir şekilde bunu başaramıyoruz. Skora çeviremediğimiz için ne söylesek anlamlı gelmiyor.”

“Belki yeni oyuncular gerekebilecek"

“Belki yeni oyuncular gerekebilecek. Bunun üstünde çalışmalarımız var. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz.”

Basın toplantısında konuşan Selçuk İnan şu açıklamalarda bulundu: 

"Üçüncü bölgede bunu skora yansıtamıyoruz"

"Birkaç maçtır kazanamıyoruz. 7 maç oldu sanırım. Belki de bu 7 maçın tamamında oyun üstünlüğü hep bizdeydi. Belki hep aynı şeyleri söylüyor gibi olacağız ama yine oyun üstünlüğü bizdeydi. Topa sahip olan taraf da bizdik. Oyunu istediğimiz hale getirdik. Gol beklentisi de baktığınız zaman en yüksek takımlardan biriyiz. Ama bir şekilde üçüncü bölgede bunu skora yansıtamıyoruz."

"Belki de antrenmanlarımızın yüzde 80'nine yakın bir bölümü üçüncü bölgedeki hücum varyasyonlarına yönelik oluyor. Bazen de şunu düşünüyoruz. Eğer çalışarak bir şeyleri geliştiremiyorsanız belki de değiştirerek geliştirmelisiniz. Bunu düşünüyoruz açıkçası. Ama oyuncularımıza çok güveniyoruz. Bu konuda da çok istekli olduklarını da biliyoruz. Ama en nihayetinde dediğim gibi bir şekilde skoru bulamıyoruz. Bu da mağlubiyetlere neden oluyor. Dolayısıyla da çok üzgünüz."

"Tecrübesiz bir takımız"

"Gerçekten çok genç bir takımız. Tecrübesiz bir takımız. Bunun da dezavantajını yaşıyoruz açıkçası. Öz eleştirinin bu 7 maçlık bir süreçle ilgisi yok. Her maçtan sonra bir öz eleştiri yapıyoruz. Kazandığınız maçlardan sonra bile oyunumuzu geliştirmeye çalışıyoruz. O yönde antrenmanlar geliştiriyoruz. Sürekli çalışıyoruz, araştırıyoruz. Bütün günümüzü Florya'da geçiriyoruz ama dediğim gibi bazen o topu atamadığınızda, skor üretemediğinizde maalesef ne deseniz haksız oluyorsunuz. Böyle bir süreç yaşıyoruz şu anda."

"Yunus Akgün'ün altyapıdan çıkmış olması..."

"Yunus Akgün'ün altyapıdan çıkmış olması, onu biraz daha özel kılıyor. Kendi gelişimi için geçen sene de onu kiralık gönderdik. Bu sene de böyle bir karar aldık. Kendisi de çok gitmek istedi. Çünkü buna ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bugün performansı gerçekten önemliydi, çok iyi işler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Gelecekteki planlarımız da tabii ki var. Zaten onu o yüzden gönderdik. Şu anda da başarılı bir grafik çiziyor."

YORUMLAR 54
  • Babacan04 2 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk hoca , bütün takımlar g.s. oyun planını çözmüş durumdalar. Siz ise çare bulamıyosunuz. Vaz geçin şu üçüncü bölgeden. Millet g.s. ın baskın oyununda nasıl olsa bir iki kontra atak yakalarız ve golü atarız diye plan yapıyolar ve nitekim öyle de oluyor. Siz hala aynı planı uygulamaktan bıkmadınız mı yaw. Biraz da geri çekilin siz kontra atakla oyun oynayın. Bıktık vallaha. Yeter artık.
    Cevapla
  • kayı boylu 2 yıl önce Şikayet Et
    o diknatör fatih hoca olduğu sürece gs hali kötüye gidecektir düşününki son 3 sezonda 27 mac ceza almış biri ve hala kabadayılık yapan ve ona devam eden biri bu takıma faydası olamaz gs çökmüştür bu adamdan bu gs hayır gelmez acilen defolup gitmesi şart
    Cevapla
  • German50 2 yıl önce Şikayet Et
    Eh normal elin 30 yaşındaki Fotbulcuyu satin alırsanız, o Fotbolcular TR hariç hiç bir yerde oynayamazlar yani kimse para vermez
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyden önce takımın başında sürekli olan, güven veren bir direktör olmalı. Öyle her sezon takımını 8-10 maç başsız bırakan teknik direktörle, iş bilmez yöneticilerle bu iş olmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Selçuk sen ligde kal cok konuşma alttaki takımlar biraz canlansa gs düşme potasına girer
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle