Fatih Terim'den 'kupa' cevabı: Neden olmasın?

Son 16'ya kalan sarı-kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, Avrupa Ligi şampiyonluğu için, "Neden olmasın? Her şey olabilir" dedi.

Fatih Terim'den 'kupa' cevabı: Neden olmasın?
Fatih Terim'den 'kupa' cevabı: Neden olmasın?
GİRİŞ 10.12.2021 02:11 GÜNCELLEME 10.12.2021 02:11
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in ekibi grupta oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup lider tur atladı. Sarı-kırmızılılar bu maçlarda 7 gol kaydederken, kalesinde 3 gol gördü. Maurizio Sarri yönetimindeki Lazio ise 9 puanla ikinci sırayı alarak play-off'a kaldı.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Hak ettiğimiz bir grup liderliği…" diyerek sözlerine başlayan Fatih Terim, "Bunu çok hak ettik. İlk maçtan, sonuna kadar iyi mücadele ettik. Çok iyi maçlar oynadık. Neye ihtiyacımız varsa onu aldık. Hiç mağlup olmadık. Grup aşamasında mağlup olmadığımız gibi deplasmanda hiç gol yemedik. Daha da önemlisi, Barcelona’lar, Dortmund’lar… Bunların hepsini aştık. Direkt son 16’dayız. Hak ettik bunu. Alnımızın akıyla. Liderliği özlemişiz ki hepimiz buna çok sevindik. Şampiyonlar Ligi grubu demiştim. Haklıyım. Buradan böyle çıkmak bence çok hoş." dedi.

TERİM OCAK AYINI İŞARET ETTİ

Takviye yapacaklarını dile getiren Fatih Terim, "Ben basın toplantılarımın birçoğunda şunu söyledim, buradan çıkarsak sözlerimiz daha değişik hale gelebilir demiştim… Marta kadar zamanımız var. Ocak ayını daha iyi şekilde geçirmek niyetindeyiz. Bugün de toplandık, vakit geçmesin diye. 5 maç var ‘oraya’. Neden olmasın. Her geçen gün devlerle oynamaya devam edeceğiz. Biz de bunlara alışkınız. İnşallah ‘oraya kadar’ gideriz." diye konuştu.

YORUMLAR 13
  • beta 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz zor ama bir bjkli olarak inşallah kupayı alır cimbom diyorum..
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    rüyalarda buluşursunuz
    Cevapla
  • yeter artık 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim kupayı al. sonra takımı bırak lütfen. teşekkürler
    Cevapla
  • Bektaş Günay 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya insan, buna nasıl burun kıvırır. Çekememezlik... Ben, Milli Takım ve Avrupa kupalarında oynayan her takımla gurur duyarım. İnsan biraz milliyetçi olur yaa!
    Cevapla
  • uveys 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen kardesim noktayi koymussun
    Cevapla
  • Black Eagle 2 yıl önce Şikayet Et
    Barcelonalar, Dortmundlar geçilmiş, sanki onlarla oynadı, yendi de geçti. Alt segmentte bir ligdesin. İnşallah ilerlerler, bizim rakiplerimizi desteklemelerine rağmen biz yine de ülke takımımızı destekliyoruz.
    Cevapla
  • Bjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe, Beşiktaş nerde Avrupada
    Cevapla
  • yiğit 2 yıl önce Şikayet Et
    senin kuş takımın hangi segmentte?
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanma, çalış sende grup birincisi ol..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle