Galatasaray'ı bekleyen büyük tehike!

Galatasaray'dan Afrika Kupası'na gitmesi beklenen Feghouli, Diagne ve Mostafa Mohamed'in 6 maç kaçırma ihtimali var.

Galatasaray'ı bekleyen büyük tehike!
Galatasaray'ı bekleyen büyük tehike!
GİRİŞ 03.12.2021 15:47 GÜNCELLEME 03.12.2021 17:59
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Avrupa kulüplerini, sezon devam ederken oyuncularından yoksun bırakan Afrika Uluslar Kupası finalleri, 9 Ocak 2022'de başlayacak ve 6 Şubat 2022'deki final maçıyla sona erecek. Kamerun'un ev sahipliğindeki kupa normalde geçen yıl yaz ayında oynanacaktı ancak koronavirüs sebebiyle bu tarihe alındı. 24 takımın 4'erli takımlar halinde 6 grupta yer alacağı kupada yıldızlar, kulüplerinden bu süreçte ayrı kalacak. Örneğin Liverpool, Gineli Naby Keita ve Mısırlı Mohamed Salah'tan yararlanamayacak.

Hatay'dan da 3 isim var

Afrika Uluslar Kupası'nda Türkiye'den yaklaşık 19 oyuncunun yer alma ihtimali bulunuyor. Afrika Kupası'na en çok 3'le Galatasaray ve Hatayspor'un futbolcu gönderme ihtimali var. Sarı-Kırmızılılar'dan Mostafa Mohamed Mısır'da, Sofiane Feghouli Cezayir'de ve Mbaye Diagne de Senegal'in kadrosunda yer almaya çalışacak. Özellikle bu üç ismin olmama durumu, hücum hattında Aslan'ı sıkıntıya sokabilir.

Halil ve Babel kalıyor

Bu durumda teknik direktör Fatih Terim'in elinde forvet hattında Ryan Babel ile Halil Dervişoğlu kalacak. Kamerun'daki organizasyona gidenler, 5'i Süper Lig, 1'i de Türkiye Kupası son 16 turu olmak üzere toplamda 6 maç kaçırabilir. Hatay'ın kadrosunda da Gine'den Falette, Fas'tan El Kaabi ve Mali'den Traore bulunuyor. Demokratik Kongo'da Galatasaraylı Luyindama, Fenerbahçeli Tisserand ile Beşiktaşlı Fabrice N’Sakala, Angola'da Antalyasporlu Fredy gibi isimler ise ülkeleri finallere kalamadığı için bu süreçte takımlarında kalmaya devam edecekler. Fildişi Sahili'nin kadrosundaki Trabzonsporlu Gervinho ise sakat olduğu için turnuvayı kaçıracak. (Fanatik)

YORUMLAR 3
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray ın en büyük tehlikesi yandaş TFF nin verdiği kararlar!
    Cevapla
  • Erdal 2 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle gitsinler inşaallah geri gelmesinler
    Cevapla
  • talat 2 yıl önce Şikayet Et
    babel napıyor ediyor yine kalıyor.
    Cevapla