Mostafa Mohamed Katar'dan gelen teklifi reddetti

Galatasaray’da geleceği en çok merak edilen futbolcular arasında yer alan Mostafa Mohamed ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı.

Mostafa Mohamed Katar'dan gelen teklifi reddetti
Mostafa Mohamed Katar'dan gelen teklifi reddetti
GİRİŞ 02.12.2021 18:52 GÜNCELLEME 02.12.2021 18:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a, Zamalek takımından satın alma opsiyonlu kiralık olarak transfer olan Mısırlı golcü, geçtiğimiz sezon hızlı bir başlangıç yapsa da, bu sezon o formunun gerisinde kalmış ve son haftalarda kulübeye mahkum olmuştu. 24 yaşındaki santrfor için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.  

AL SADD'IN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Birleşik Arap Emirlikleri’nden Sport 360 Arabia ve Mısır’dan Elwatan’ın, spor yorumcusu Muhammad Shabana’ya dayandırarak geçtikleri haberlere göre Katar ekibi Al Sadd, golcü futbolcu için astronomik bir teklif yaptı. Ancak Galatasaraylı futbolcunun bu teklifi geri çevirdiği belirtildi.  

Al Sadd kulübünün Mostafa Mohamed için sezonluk 4 milyon dolarlık bir teklif yaptığı öne sürüldü. Galatasaray’daki kiralık döneminin sonrası için yapıldığı belirtilen bu teklifi futbolcunun, profesyonel kariyerine Avrupa’da devam etme isteği nedeniyle kabul etmediği belirtildi.   

YORUMLAR 4
  • cikkuş 2 yıl önce Şikayet Et
    terim çöp diagne yi oynata oynata mustafayı futboldan soğuttu .Adam 15 maçtır gol atamıyor en sonunda Mustafa gibi yeteneği kaybetti yazıklar olsun terim sana bir yıldız nasıl kaybedilir son örneği
    Cevapla
  • Iııhhuu 2 yıl önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla
  • cemal 2 yıl önce Şikayet Et
    güzel hedef
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Alınmayacak bönservisi gönderilecek
    Cevapla