Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi: Sözleşmesi geçersiz...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed'in bonservisinin alınması konusunda bir kriz yaşanıyor. El-Zamalek kulübü başkanı Mortada Mansour, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi: Sözleşmesi geçersiz...
Galatasaray'da Mostafa Mohamed krizi: Sözleşmesi geçersiz...
GİRİŞ 25.11.2021 19:24 GÜNCELLEME 25.11.2021 20:35
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın uzun yıllar yaşadığı golcü sorununu çözmek adına Mısır'ın El-Zamalek takımından transfer edilen genç oyuncu Mostafa Mohamed, sarı-kırmızılı formayı giydiği andan itibaren taraftarı en çok heyecanlandıran isimlerden birisi oldu.

Geçtiğimiz sezon devre arasında kadroya katılan Mostafa Mohamed, kısa sürede eriştiği performansıyla hem teknik hem de taraftarı memnun etmeyi başardı. Zamalek'ten kiralık olarak transfer edilen Mostafa Mohamed'in, kiralık sözleşmesi ocak ayında sona eriyor. Kiralık sözleşmesinin bitimine kısa süre dikkat çeken bir iddia geldi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in her fırsatta bonservisini almak istiyoruz dediği Mostafa Mohamed için işler Galatasaray'ın istediği gibi gitmeyebilir.

"FIFA, Galatasaray ile yapılan sözleşmeyi geçersiz sayacak"

1 yıllık cezasının ardından yeniden göreve dönen Zamalek Başkanı Mortada Mansour, Mostafa Mohamed ile Galatasaray arasında yapılan sözleşmenin FIFA tarafından geçersiz sayılabileceğini söyledi.

Mortada Mansour düzenlediği basın toplantısında, "FIFA, Galatasaray ile yapılan sözleşmeyi geçersiz sayacak. Çünkü imzalayan temsilci, yönetim kurulu üyesi değil. Yönetim kurulu üyesi ile temsilci arasında farklar var. Bu nedenle sözleşme geçersizdir. Mostafa Mohamed'in değeri 20 milyon euro." dedi.

YORUMLAR 17
  • Asagi 2 yıl önce Şikayet Et
    klasik arap gönderin gitsin
    Cevapla
  • Selam 2 yıl önce Şikayet Et
    Mısırlılar Arap değildir
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    klasik derken ? müslümansan hatırlatırım peygamber efendimizi (s.a.v.)
    Cevapla
  • Hayri 2 yıl önce Şikayet Et
    Irkçılığı bırak, insan ol.
    Cevapla
  • Cocuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oglan saten isteyerek oynamıyor .yollan gitsin fayda gelmez bize
    Cevapla
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın imzası geçersiz ise bu oyuncu nasıl hala gsarayda oynuyor..böyle mantıksız iş mi olur..adam şu anda GS de ise bu adamın imzası geçerli demekki kiralarken geçerli de bonservis olunca mi geçersiz oluyor..çok saçma geldi...
    Cevapla
  • Engin Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum. Böyle mantıksızlık olmaz. FİFA da; ilk itirazında GS'yı haklı bulur.
    Cevapla
  • Akın 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence gitsin
    Cevapla
  • Abhaz 54 2 yıl önce Şikayet Et
    Gönderin gitsin. Hatta takımdan en az 15 oyuncunun gitmesi lazım. Ruh kalmamış takımda. Elimizdeki yabancıları aklı başında bir takım almaz oynatmaz bile. Para ile kafayı kıran menajerler takıma en büyük zararı veriyor. 2 milyonluk adama sinsice 5 milyon verip 3 milyonunu cebine indiren menajerler den ne beklenir. Türk futbol kulüplerinin düştüğü içler acısı duruma bakın. Yazık günah. Memlekette pırlanta gibi yetenekli çocuklar var. Ronaldo, Ronaldinho, bebeto, Adriano sokakta favelalarda top oynarken menajerlerin gözüne çarpmıştır sonrada dünya yıldızı olmuşlardır. Menajerlik budur. Bizdekilerde iş yok. Tek duşündükleri cep.
    Cevapla
  • Çaglar 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle