Mostafa Mohamed'e İtalya'dan sürpriz talip!

İtalyan ekibi Atalanta, Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed'i devre arasında kadrosuna katmak istiyor.

Mostafa Mohamed'e İtalya'dan sürpriz talip!
Mostafa Mohamed'e İtalya'dan sürpriz talip!
GİRİŞ 19.11.2021 10:14 GÜNCELLEME 19.11.2021 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Mısırlı yıldızı Mostafa Mohamed için talip çıktı. Sezon başında Bordeaux’ya transferi son anda yatan Mohamed'e Çizme'den ilgi var. İtalyan ekibi Atalanta, golcü futbolcuyu Fenerbahçe ve Marsilya maçlarında izleyecek, devre arasında da kapıyı çalacak.

Mostafa Mohamed, Avrupa piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Fotomaç'ın haberine göre Mısırlı futbolcu şimdi de Atalanta ile anılıyor. Genç golcüyle yakından ilgilenen İtalyan ekibi, Nef Stadyumu'nda arka arkaya oynanacak Fenerbahçe ve Marsilya maçlarını izlemesi için İstanbul'a bir temsilci gönderecek.

Atalanta ayrıca Galatasaray'ın Roma'da Lazio ile oynayacağı karşılaşmayı da yakından takip edecek. İtalyan ekibin, ara transferde sarı-kırmızılı takımın kapısını çalmaya hazırlandığı ifade edildi. 

10 MİLYON EURO GELİR BEKLENİYOR

Galatasaray, öncelikle satın alma opsiyonlu olarak kiraladığı Mostafa Mohamed'in bonservisini alacak. Yönetim ve teknik heyet arasında yapılan toplantıda bu konu masaya yatırılırken, teknik heyet de iyi bir teklif gelmesi halinde Mısırlı forvetin satılmasına onay verdi. 31 Aralık'a kadar Zamalek'e yazılı bildirim yapılacak ve Mısır ekibine sözleşmedeki satış bedeli olan 4 milyon dolar ödenecek. Böylece oyuncunun satılmasının önündeki engel kalkmış olacak. Galatasaray'ın Mostafa Mohamed'in bonservisi için 10 milyon euro istediği ve bu rakamdan aşağıya düşmeyi düşünmediği ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • Enes 2 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon da verse gönderin. Mustafa burak17 çakması
    Cevapla