Erol Bulut'tan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından konuştu.

Erol Bulut'tan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki
Erol Bulut'tan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki
GİRİŞ 31.10.2021 22:03 GÜNCELLEME 31.10.2021 22:42
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hakem kararlarına tepki gösteren Erol Bulut "İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz gol bizi üzdü. Beşiktaş maçında da benzer bir pozisyon vardı. Hakemler bu maçta pozisyonu farklı yorumladılar. Genelde bu işin standardı yok. Genelde her hakem farklı yorumluyor. Hakem maçın başından itibaren tüm tercihlerini Galatasaray'dan yana kullandı. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum, uzayabilir." dedi.

"KALİTELİ TAKIMA KARŞI OYNUYORSUNUZ"

Mağlubiyetle ilgili konuşan Erol Bulut "Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. 2-1 ve 2-2 yapabilirdik. Maç berabere bitebilirdi. Büyük takıma, kaliteli takıma karşı oynuyorsunuz. Birinci bölgemizde daha iyi tercihler yaparak, goller atarak kazandılar." ifadelerini kullandı.

"İkinci yarı başlarken hakemle ne konuştunuz?" sorusunu da yanıtlayan Erol Bulut "Yaşar Kemal Uğurlu'ya ne dediğimi sorun. Oyuncuma 'Sarı kartın var, kırmızı yiyebilirsin' dedi. Futbolcumu baskı altına aldı. Biz söyleriz, hakemin söylemesi doğru değil." diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 2-0 yenildikleri maçta ikinci yarıda buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulut, mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Maçın geneline baktığımızda takımımızın iyi bir performans gösterdiğini söyleyebilirim. İstediğimiz gibi maça başladık. İlk yarının sonunda yediğimiz gol bizi üzdü. İkinci yarıda daha önde oynamamız ve pozisyon bulmamız gerekiyordu. Bunları da yakaladık ama maalesef gole çeviremedik. Yanlış tercihler yaptık. 2-0'dan sonra işimiz biraz daha zorlaştı. Muhammed Demir ve Dicko ile yakaladığımız pozisyonları değerlendirseydik maç berabere sonuçlanabilirdi. Sonuçta büyük ve kaliteli bir takıma karşı oynuyorsunuz." diye konuştu.

Erol Bulut, ikinci yarının başında hakem Yaşar Kemal Uğurlu ile yaşadığı diyalogla ilgili soru üzerine, "Yaşar hocaya sormanız bence daha iyi olur. Maç başlarken futbolcuma yönelik 'Sarı kart, kırmızı kart yiyebilirsin.' şeklindeki cümlesi benim hoşuma gitmedi. Benim futbolcumun da hoşuma gitmedi. Futbolcumun o şekilde baskı altına alması doğru değil." ifadelerini kullandı.

Bulut, yedikleri ilk golle ilgili soruya da, "Türkiye'de bir standardı yakalayamadık. Dün Beşiktaş maçında gol verilmedi, ofsayt çalındı. Bugün de ofsayt olması gerekirdi." yanıtını verdi.

YORUMLAR 14
  • Alper 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini fenerde sanıyor halen .hakemler İstanbul takımlarının destekçisi öğrenemedin mi
    Cevapla
  • Kuzeyden Gelen 2 yıl önce Şikayet Et
    Gs çokmu iyi oynadı,Antep resmen maçı hediye etti.Attığınız gollere bir bakın.Antepin bal gibi penaltısıda verilmedi.Kazandı ya Fatih hoca için sorun yok.
    Cevapla
  • şaşkın 2 yıl önce Şikayet Et
    ağlamayın
    Cevapla
  • İçerde 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani bırak Erol bey senin futboldan anladığın kadar millet de anlıyor millet maç özetlerini izliyor merak etme sen 2 pozisyonda birbirinden farklı bahane üretme işin teknik kısmını konuş . Fenerbahçenin başında değilsin Anntepin başındasın beni günaha sokma hadi oradan.
    Cevapla
  • Yetersiz Ulvi 2 yıl önce Şikayet Et
    kararlar farklı çünkü pozisyonlar çok farklı, Beşiktaş maçındaki oyuncu aktif şekilde pozisyonun içerisinde ve top geçsin diye ayağını çekiyor, bu da kaleciyi yanıltıyor, açık bir ofsayt, bu maçtaki pozisyon ise çok farklı, oyuncu topun geçtiği bölgede değil ve hareketsiz bir şekilde bekliyor.
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    ♈ Ali seni takımın başına getirmeyecek boşuna olmayan pozisyonlarla Galatasaray' a saldırıp şirin gözükmeye çalışma.iki pozisyonu aynı olduğunu düşünüyorsan bence ya gözlerinde yada beyninde sorun var,zaman kaybetmeden doktorunuza danışınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle