Fatih Terim yeni transferin biletini kesti!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, şu ana kadar beklentileri karşılayamayan Gustavo Assunçao ile yolların ayrılmasını istedi.

Fatih Terim yeni transferin biletini kesti!
Fatih Terim yeni transferin biletini kesti!
GİRİŞ 20.10.2021 10:02 GÜNCELLEME 20.10.2021 10:02
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Transferin son gününde büyük ümitlerle Portekiz'in Famaliçao takımından 1 yıllığına kiralanan Gustavo Assunçao şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. Teknik direktör Fatih Terim'in 1'i ilk 11'de olmak üzere sadece 2 maçta forma şansı verdiği Brezilyalı orta alan oyuncusuyla ilgili şok bir iddia kulislerde dolaşıyor.

Takvim'in derlediği habere göre Terim son olarak Konyaspor önünde çok etkisiz kalan Assunçao'nun devre arasında gönderilmesini istiyor. Başarılı hocanın yönetimi bu konuda bir rapor sunduğu da gelen bilgiler arasında.

Terim'in özellikle Assunçao'nun fiziki yetersizliği nedeniyle böyle bir karar aldığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın 21 yaşındaki futbolcunun yerine devre arasında mutlaka bir transfer yapılmasını istediği de belirlendi.

Alına bilgilere göre Terim ara transfer döneminde Gedson Fernandes için birkez daha harekete geçilmesini istiyor. Eğer Portekizli yıldız yine bitirilemezse bu kez Mohamed Elneny'nin ismi gündeme gelebilir.

YORUMLAR 31
  • haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı alırken görücü usulü mü aldınız?!
    Cevapla
  • Net 2 yıl önce Şikayet Et
    Görücü usulünün neyi varmış
    Cevapla
  • Farozlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimin takıma her kattığı iyi çıkacak, her alınan futbolcu tutacak diye bişey yok. Bütün takımlar için geçerli bu. takıma, oyuna, sisteme ayak uyduramayan gönderilir doğal olarak. febede ali koyun 70 transfer yaptı kaçı tuttu
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    aldır gönder zararı kim karşılayacak mistır terimm.. gs yi batıran adamdır terim
    Cevapla
  • zübükzade 2 yıl önce Şikayet Et
    F.T futbolcu seçimi yapamaz bu hep böyle olmuştur.Hrp başkalarının yerine geldiğinde şampiyon olmuş italyadan geldiğinde 14 futbolcu almıştı foss çıktı
    Cevapla
  • adem 2 yıl önce Şikayet Et
    terim efendi, 11 kisilik takimda ikinci sinif 10 yabanci oynatirsan, olacagi bu. Kaça aldin, kaça sattin ? söyle hele ! sanki türkiye'de beklentilerini karsilayabilek bu zavalli famaliçao mudur nedir kadar güzel oynayan gençlerimiz yok. yoksa da o vakit Yetistirin kardesim, yetistirin !!! kanima dokunuyo. Futbolu oynamayi severim ama ne takip ederm, ne izlerim... ama 11 takimda 10 yabanci, hemde ise yaramayan 10 yabanci oyuncu oynadigini görünce, gerçekten kanima dokunuyor !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle