Mostafa Mohamed ülkesinde gündem oldu!

Galatasaray'da oynayan Mostafa Mohamed, Konyaspor maçında takımına galibiyeti getiren golü attı. Mısır basını futbolcunun performansını haberleştirdi.

Mostafa Mohamed ülkesinde gündem oldu!
Mostafa Mohamed ülkesinde gündem oldu!
GİRİŞ 18.10.2021 10:54 GÜNCELLEME 18.10.2021 22:41

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında evinde İttifak Holding Konyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Galatasaray'a galibiyeti getiren golcü futbolcu Mostafa Mohamed'in attığı gol ülkesi Mısır'da da haber oldu.

Mostafa Mohamed'i övdüler

Mısır'ın en yaygın günlük gazetesi Ahram'da yer alan haberde, golcü futbolcu Mostafa Mohamed'in yeniden form tuttuğu ve takımına katkı yapmaya devam ettiği okuyuculara aktarıldı. 

"Yine takımına galibiyeti getirdi"

Söz konusu haberde, "Mostafa Mohamed, takımının 3-2 kazandığı Rizespor maçında attığı golden sonra yine ağları buldu. 13 maçlık hasretine son veren golcü oyuncu, Konyaspor maçında da yine takımına galibiyeti getirdi" denildi. 

"Nefes almaya devam ediyor"

Öte yandan teknik direktör Fatih Terim'in daha önce Mısırlı yıldızı performansı sebebiyle eleştirdiği hatırlatıldı. Ahram, "Zamalek'ten kiralanan futbolcu, nefes almaya devam ediyor. Form tuttu" ifadelerine yer verildi.

Bu sezon Mostafa Mohamed'in performansı 

Galatasaray'ın golcüsü Mostafa Mohamed bu sezon Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi olmak üzere toplam 15 maçta 590 dakika süre aldı. 3 gol atan Mohamed 1 de asist yaptı. Futbolcu geçen sezon 17 maçta 9 kez fileleri havalandırmıştı.

KAYNAK: AJANSSPOR