Fatih Terim: En kötü Beşiktaş maçında oynar

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Konyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim: En kötü Beşiktaş maçında oynar
Fatih Terim: En kötü Beşiktaş maçında oynar
GİRİŞ 17.10.2021 18:39 GÜNCELLEME 17.10.2021 18:39
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Karşılaşmayı Fatih Terim "Yaptığımız küçük bir değişiklik ilk yarı bizi pozitif oynattı, olağanüstü bir oyun oldu ilk yarı bizim adımıza. Pozisyonlar yakaladık, bayağı pozisyon bulduk. Bunların herhangi birini gole çevirmemiz gerekirdi, hepsi yüzde 100. 2-0 başka, 1-0 başka, başka bir oyun oynanacaktı. İlk yarı neticeyi almalıydık." dedi.

"Bir pozisyon dışında iyi savunduk"

İkinci yarı hakkında konuşan Terim "2. yarıda çok da bu konuda bir şey söylememe rağmen herhalde 3 puanını kritik oluşu, birçok iyi oynadığımız maçı gereksiz kaybetmemiz bir koruma içgüdüsüne dönüştürdü. Bazı oyuncuları değiştirdiğimizde oyun biraz bize geçer gibi oldu ama esasında Konyaspor'daydı top. Bir pozisyon dışında iyi savunduk, bazen savunma da lazım. Burada 3 puan kritikti, bazen iyi oynamadığımızda puanı almasını bilmeliyiz. Daha iyi oyun seyrettirmek isterdik ama bunları da yaparız yakın gelecekte." ifadelerini kullandı.

"Sacha Boey'i Rusya'ya götüreceğiz"

Kadroda olmayan Sacha Boey hakkında da konuşan Terim "Sacha Boey'i Rusya'ya götüreceğiz. Marsilya'daki gibi bir sıkıntı yaşarsak daha kötü olur diye bir düşünce var, oynayabilecek seviyedeyse oynatmak istiyoruz. Taylan'ı da sarı karta ramak kaldığı için çıkardım, o da iyi oynuyordu. Boey en kötü Beşiktaş maçında oynar." açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 5
  • Haydar 2 yıl önce Şikayet Et
    gram keyif vermiyor oynattığın top da kurduğun kadro da. ha iyi bir hoca bu kadroyla iyi işler yapabilir ama o iyi hoca sen değilsin orası kesin.
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen 11 değil 22 kişide çıksan bu. oyunla hiçbir cacık olmaz.
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Takım böyle oynarsa bjk fark atar lütfen kendinizi kandırmayın. Konya bir hata yaptı golü yedi o hata olmasa gs değil 90 dk değil 180 dk da gol atamazdı.
    Cevapla
  • MASK 2 yıl önce Şikayet Et
    Hoaca bırak artık masalı senden olmuyor yani takım kendi kafasına Göre oynuyor takıma hiçbir şey vermemişsin koşun diyorsun da koşmayı da öğretememişsin peki sen ne işe yararsin para söğ. Başka
    Cevapla
  • Hakan Osmaniye 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bazen çok iyi oynadığımız maçları da kaybettik diyor hangi macmis bu bilen gören var mı? Şu gelecek şu oynayacak mış bunların oynadığı zaman ne oldu?Sistem diye birşey olmadığını futbolcuya dayalı olduğunu itiraf ediyor yönetim yahu sen ne diyorsun demiyor.Bu adamın takıma verecek zerre kadar birşeyi yok.
    Cevapla