UEFA Avrupa Ligi E Grubu ikinci maçında Marsilya'ya konuk olacak Galatasaray'da teknik patron Fatih Terim, karşılaşma öncesi Velodrome Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Fatih Terim'in açıklamaları şu şekilde:

"Rakibimize saygı duyuyoruz"

"Çok iyi bir takımla oynayacağımızdan emin olabilirsiniz. Oyun içinde konsantrenizi kaybederseniz, bunun cezasını kesebilecek bir takım. Rakibimize saygı duyuyoruz."

"Ben Galatasaray'da gözümü açtım"

"Ben, duygularla yaşayan bir insanım. Olumlu-olumsuz tüm hislerini paylaşan, onunla da büyüyen bir insanım. Ben Galatasaray'da gözümü açtım, burada kazandım, burada kaybettim. Hayatımdaki tüm duyguları, neredeyse Galatasaray'la tattım."

"Galatasaray için vazgeçtiklerimden hiçbir zaman pişmanlık duymadım."

"Herkesten bir şey öğrenmeye çalışırım, fikirlerini sorarım... Öğretmek için değil, öğrenmek için de çabalarım. Son aşamada benim kararım beklenir. Belki de sonunda tüm doğruları ve yanlışlar o karara bağlıdır."

"Yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor"

"Genç oyuncularla yeni bir Galatasaray fikri beni çok heyecanlandırıyor. Onları anlayabildiğimi, onlarla aynı frekansta olabildiğimi görmek beni motive ediyor."

"İstifa yok"

Son zamanlardaki gidişatın kendisine farklı şeyler düşündürdüğünü ancak bunun yeni jenerasyonun gelişimi ve büyük kararların alınmasıyla ilgili olmadığını dile getiren Fatih Terim, "Eğer öyle anlaşılıyorsa, öyle olmadığını söylüyorum. Galatasaray'ın kendi değerlerine bağlı kalması ve tüm bireylerin nereden olursa olsunlar aynı sevgiyle Galatasaray'a yaklaşması lazım. Benim Galatasaray'da 50 yıldır gördüğüm ve anlatmak istediğim budur." diye konuştu

"Bugün Sheriff'in antrenörünü okudum"

"Bugün Sheriff'in antrenörünü okudum. 'Bugün başarımız varsa federasyona teşekkür ederiz, yabansı sayısını serbest bıraktı' diyor."

"Cengiz'le gurur duyuyorum"

"Cengiz, Marsilya'da çok iyi oynuyor. Marsilya'yla uyuştuklarını görüyorum. Seyrediyorum, çok da mutlu oluyorum. Tehlikeli, önemli bir oyuncu. Dikkat etmemiz gerekecek. Onunla gurur duyuyorum."

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Galatasaray 30.09.2021 13:12
    Fatih Terim ♡♡♡♡♡GS
  • emc 30.09.2021 09:08
    Kuşlar , başlarının belasından kurtulmak için boyuna istifa diyorlar, yemezler daha çok uzun yıllar başınıza bela , imparator fatih terim.
  • Cemal serbest 30.09.2021 06:54
    Sonuna kadar İmparatore Terim.seni biz Galatasaraylılar bırakmayız.Türkiyemizde gelmiş geçmiş en iyi Teknik Direktördür İmparatore Fatih Terim.
  • nokta 30.09.2021 05:37
    Aman istifa etme..3 milyon Euro alip utanmadan bir de demiyor mu en buyuk Gs li benim diye...Parayi almadan en buyuk Gs li olsana
  • Ali 30.09.2021 01:18
    defol
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek