Fatih Terim'den flaş karar! Üzerini çizdi

Galatasaray'da yaptığı hatalarla teknik heyeti çileden çıkaran Luyindama, sarı-kırmızılı takımdaki geleceği tehlikeye girdi.

Fatih Terim'den flaş karar! Üzerini çizdi
Fatih Terim'den flaş karar! Üzerini çizdi
GİRİŞ 28.09.2021 10:24 GÜNCELLEME 28.09.2021 10:29
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Christian Luyindama, Marcao'nun aldığı cezadan sonra adını ilk 11'e yazdırmıştı. 27 yaşındaki stoperle sözleşme uzatma görüşmeleri yapan Galatasaray, oyuncunun menajeriyle prensip anlaşmasına varmıştı. Peş peşe gelen hatalar sonrası Galatasaray yönetimi karar değiştirdi.

MARSİLYA MAÇINDA MARCAO OYNAYACAK

Göztepe maçında kaptırdığı topla gol yenilmesine sebep olan Luyindama devrede formasını Alpaslan'a bırakmıştı. Kongolu stoper, Marsilya'da ise kulübede başlayacak ve yerine Marcao 11'de oynayacak.

SÖZLEŞME UZATILACAKTI AMA...

Taraftarın eleştirdiği isimlerden olan Luyindama'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bu durumu dikkate alan yönetim, 27 yaşındaki stoperin menajerini geçen hafta İstanbul'a çağırdı ve taraflar prensip anlaşmasına vardı.

Fakat Luyindama'nın inişli-çıkışlı performansı yüzünden yeni sözleşme henüz resmiyete dökülmedi.

Bonservisine 8 milyon Euro ödenen ve yıllık 1 milyon 50 bin Euro kazanan Luyindama için bir süre daha bekleneceği bildirildi.

Luyindama'nın bu sezon ikili mücadele kazanma değeri yüzde 55, hava topu kazanma yüzdesi yüzde 50, maç başına top kaybı 9.2, maç başına top çalma istatistiği ise 1.5... (Sabah)

YORUMLAR 7
  • cimbom 2 yıl önce Şikayet Et
    BU KADAR adam geldi gitti bu kadar para harcandı artık gitmesi gereken belli fatih hoca istifa okan buruk gelsin
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki Fatih Terim kendinl ne zaman çizecek?
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Luyindama sistemli takımlarda çok iş yapar. Hata da yapmaz. Bizde de bu adam varken iki kez şampiyon olduk. Bu futbolcuları bu hale getirenleri sorgulamanın zamanı geldi de geçiyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakın kaybedilen maçlara. Tamamı bu adamın yaptığı hatalardan dolayıdır. Pimi çekilmiş bomba gibi defans oyuncusu olurmu?
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Benim gibi futboldan asgari seviyede anlayan bir taraftar bile Luyindama'nın ne kadar futbolcu olarak vasat olduğunu anlar.Teknik heyet daha yenimi anlamış.Penaltı yaptırma,kırmızı kart,adam kaçırma,yanlış müdahale ...
    Cevapla
  • Serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    Hocam luyindama yerinde yani stoper oynasın aveupanın gözdesi olur adam kanat yani sağbeg oyuncusu değil. Verin ona rakip oyuncu forvetin markaja adım attırmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle