Galatasaray'da dev toplantı!

Başkan Burak Elmas’ın 'Yüksek İstişare Kurulu' ekibi bir araya geliyor. Eski başkanlar, ikinci başkanlar ile eski ve yeni divan başkanları toplantıda buluşuyor.

Galatasaray'da dev toplantı!
Galatasaray'da dev toplantı!
GİRİŞ 26.09.2021 10:31 GÜNCELLEME 26.09.2021 11:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ı eski başkanlar, ikinci başkanlar, eski ve yeni divan başkanları masaya yatırıyor. Sarı-kırmızılı kulüpte Başkan Burak Elmas, adını “Yüksek İstişare Kurulu” koyduğu ekibi bir araya getiriyor.

Başkan Elmas, katılımcılara bir davet mektubu göndererek 13 Ekim’de Yüksek İstişare Kurulu’nun toplanacağını bildirdi. Bu toplantı Mustafa Cengiz döneminde pandemi gerekçe gösterilip gerçekleşmeyen iki mali kongrenin yapılacağı 16-17 Ekim tarihlerinden önce olacak. Böylece hem bu konuyla ilgili fikir alışverişi yapılacak hem de Başkan Burak Elmas genel kuruldan almak istediği yetkililerle ilgili bilgilendirme yapacak. Sarı-kırmızılı kulüpte transfer döneminde ödenen yüksek bonservisler ve yapılan KAP bildirimlerinde bonuslar içeren detaylara yer verilmemesi üyelerin tepkisini çekiyor. Özellikle eski başkan ve yöneticilerin bu konuda artan eleştirileri gündeme Elmas ve ekibine “şeffaflık” uyarısı yapacağı belirtiliyor. (Fanatik)

YORUMLAR 5
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    by başkan toplanmak için terimden izin aldınızmı.. terim gassaraydır gassaray terimdir gassarayın sahibi terimdir.. hareketlerine dikkat et
    Cevapla
  • Kırmızı boğa 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl yani....cüceler nasıl dev toplantı yapıyor...bir yanlışlık olmasın..?
    Cevapla
  • Samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana kalsa hemen ama siz lütfen sezon sonu terimide alıp evinize dönün.
    Cevapla
  • SEBAT 2 yıl önce Şikayet Et
    Fransadan da bir ekp yada gözlemci geliyordur. Çünkü kararları onlar alır noktayı onlar koyar. Siz ancak el kaldırırsınız.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim İstifa Etmeli Yerine Okan Buruk Gelmeli
    Cevapla