Mostafa Mohamed için transfer açıklaması!

Zamalek kulübünün asbaşkanı Mohamed El-Etreby, Mostafa Mohamed için flaş bir açıklama yaptı.

Mostafa Mohamed için transfer açıklaması!
Mostafa Mohamed için transfer açıklaması!
GİRİŞ 26.09.2021 09:24 GÜNCELLEME 26.09.2021 09:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Mostafa Mohamed için Zamalek Kulübü bir açıklama yaptı. Asbaşkan Mohamed El-Etreby, Mostafa Mohamed'in geleceğine dair önemli ifadeler kullandı. İşte Mohamed El-Etreby'in açıklamaları...

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon devre arasında uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed, sezon başında Bordeaux'a transfer olmak üzereydi. İki kulübün anlaşması üzerine Fransa'ya giden tecrübeli santraforun transferi son dakika pürüzü nedeniyle gerçekleşmedi.

Sarı-kırmızılıların aldığı üst üste kötü sonuçlarda Mostafa Mohamed de etkili oldu. Tecrübeli futbolcu bu sezon henüz takımı için gol katkısı veremedi. Mohamed'in etkisiz performansının ardından takımdaki geleceği tartışılmaya başladı.

Zamalek yönetiminden Mostafa Mohamed'le ilgili son dakika açıklaması geldi. Mısır kulübünün asbaşkanı Mohamed El-Etreby, ON Time Sports TV'ye verdiği demeçte Sarı Kırmızılıların 4 milyon dolarlık satın alma opsiyonunu kullanmaması hâlinde 23 yaşındaki santrforu geri alacaklarını hatırlatırken şunları kaydetti:

"Eğer Galatasaray, Mostafa Mohamed'in satın alma opsiyonunu 31 Aralık'a kadar kullanmazsa oyuncu sezon sonunda Zamalek'e geri dönecek. Yapılan sözleşmede Galatasaray'ın futbolcuyu satın almak istemesi halinde Aralık ayının sonuna kadar opsiyon maddesini aktif etmesi ve gerekli parayı 2021/22 sezonunun bitimine dek göndermesi şart koşuluyor."

Mostafa Mohamed, Galatasaray formasıyla şu ana kadar 29 resmi maçta süre aldı. 23 yaşındaki golcü futbolcu bu karşılaşmalarda rakip fileleri 9 kez havalandırdı. Mostafa Mohamed aynı zamanda takım arkadaşlarına bir gol pası verdi.

Sarı-kırmızılıların tecrübeli santrforu bu sezon ise istenilen seviyeye ulaşamadı. Mısırlı oyuncu; 2021-2022 sezonunda 12 resmi maçta süre aldı. Mohamed bu karşılaşmalarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. (Skorer)

 

YORUMLAR 3
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    normal değilmi bu gibi şeyler tipik gs standardı hoca terim olacak lakabı im-parator olacak futbolcular aslan kaplan olacak taktik hiç durmaksızın koşacan varyasyon çalışılmış pozisyana gerek yok alınan futbolcular zengin edilip ve ne edip ne yapıp tazminat ödenerek veya bedavaya boşta kalacak aslında ülke futbolumuz böyle fb den belçika ligine giden freymidir nedir onun son açıklamalarını dinleyin anlarsınız
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence hiç almasınlar.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı iyo takip edin, gittiği yerde bize ribery vakasını hatırlatacak, Terim'in iş bilmediği bir kez daha ortaya çıkacak.
    Cevapla