Muslera: Bu sıkıntıları ben de yaşadım, kaleciler yalnızdır

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray sahasında Lazio'yu 1-0 yendi. Karşılaşmanın ardından Muslera değerlendirmelerde bulundu.

Muslera: Bu sıkıntıları ben de yaşadım, kaleciler yalnızdır
Muslera: Bu sıkıntıları ben de yaşadım, kaleciler yalnızdır
GİRİŞ 16.09.2021 22:05 GÜNCELLEME 16.09.2021 22:05

Bu sezon yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam eden Galatasaray E Grubu'ndaki ilk maçında Serie A ekibi Lazio'yu Strakosha'nın kendi kalesine attığı golle 1-0 yenerek Kupa 2'ye 3 puanla başladı.

Karşılaşmanın ardından maçı Exxen'e değerlendiren Muslera, "Çok önemli bir galibiyetti. Nasıl başlarsanız, öyle gider. Kendi seyircimiz önünde iyi başlamalıydık. İtalya'nın en önemli takımlarından birine karşı oynadık. Ama Galatasaray hem ofansif hem de defansif olarak çok iyi işler yaptık. Milli takım dönüşlerinde böyle galibiyetler çok önemlidir. Çok enerjik ve genç bir takıma sahibiz. İyi bir galibiyet aldık ama artık önümüzdeki lig maçını düşünmemiz lazım." diye konuştu.

Lazio kalecisi Strakosha'nın yediği hatalı golle ilgili yöneltilen soruyu da yanıtlayan Muslera, "Baktığınız zaman benim de hatalarım oldu. Ben de bu tip sıkıntıları yaşadım. Kaleciler yalnız insanlardır. Kaleciler ne yazık kiş sahada yalnızdır. Bunu kabullenip moral bozmadan işimize bakmalıyız. Bu tür hatalar olacaktır. Pes etmemek lazım, devam etmek lazım. Diğer pozisyonlardaki oyuncular hata yapınca çok bir sıkıntı olmuyor ama kaleci hatasının affı olmuyor." ifadelerini kullandı.