Dilmen'den Galatasaraylı isme büyük övgü!

TRT Spor'da Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasını değerlendiren Rıdvan Dilmen, Halil Dervişoğlu'nun performansından övgüyle bahsetti.

Dilmen'den Galatasaraylı isme büyük övgü!
Dilmen'den Galatasaraylı isme büyük övgü!
GİRİŞ 13.09.2021 11:37 GÜNCELLEME 13.09.2021 11:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Rıdvan Dilmen'den Galatasaray'ın genç yıldızına övgü... Süper Lig'de sezonun ilk büyük maçı Trabzonspor ile Galatasaray arasında oynandı. Deplasmanda Trabzonspor'a konuk olan Cimbom, 2-0 öne geçtiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Halil Dervişoğlu, performansıyla maçın parlayan yıldızları arasındaydı. TRT Spor'da karşılaşmayı değerlendiren Rıdvan Dilmen, Halil Dervişoğlu'nun performansından övgüyle bahsetti.

1999 doğumlu Halil Dervişoğlu'nun yeteneğiyle, topu alışıyla çok lezzetli bir santrfor olduğunu söyleyen Rıdvan Dilmen, "Diagne kapanan ve 4-4-2 oynayan takımlar dışında Halil'den formayı alamaz. Fatih hoca oyunun son bölümünde Halil'i sağa çekti. Bence kanat oyuncusu olur çok gördük biz ama ben kanat oyuncusu olduğunu düşünmüyorum. Santrfor doğmuş, Gerd Müller tarzı bir oyuncu." dedi.

YORUMLAR 7
  • mask 2 yıl önce Şikayet Et
    halil burda bildiklerinide unutup gitmesi içten bile değil bakarsın bek oyuncusu olmuş çıkmış
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada disiplinli çalışmış hazır ve diri geldi 2 ay sonra bizimkilere ayak uydurur.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şenol Güneş; bu futbolcuya Avrupa şampiyonasında neredeyse hiç süre vermedi. Gerekçesi "baskıyı nasıl kaldıracak" mış. sanki diğer futbolcular kaldır mış da.
    Cevapla
  • Yusufelili 2 yıl önce Şikayet Et
    terim nwakaemenin önünü nasıl açarım, nasıl daha iyi oynamasını sağlarım diye hamleler yaptı dün akşam resmen. yedlinle birebir kalsın diye uğraştı adam.
    Cevapla
  • Hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şişirip durmayın ondan sonra kendini Ronaldo zannedip çalışmayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle