Fatih Terim'den yeni Marcao kararı

Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na saldıran Marcao'nun akıbeti belli oldu. Antrenmanlara çıkan yıldız isim için Fatih Terim kararını verdi.

Fatih Terim'den yeni Marcao kararı
Fatih Terim'den yeni Marcao kararı
GİRİŞ 05.09.2021 10:52 GÜNCELLEME 05.09.2021 11:15
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Aslan'da Kerem Aktürkoğlu'na maç içinde saldıran Marcao'ya 8 maç ceza çıkmıştı. Galatasaray’da Marcao’nun affedilip antrenmanlara çıkmasından sonra Teknik Direktör Fatih Terim’in planı belli oldu.

LİGDE KULLANMAYACAK

Tecrübeli çalıştırıcı, PFDK tarafından 8 maç ceza alan Marcao’yu ligde kullanamayacak. Ligde bu süreçte ceza veya sakatlık olmadığı sürece Luyindama-Nelsson ikilisini oynatacak olan Terim, Avrupa Ligi’nde ise ideal kurgusuna dönecek.

AVRUPA'DA FORMA GİYECEK

Marcao ligdeki cezası devam ettiği süreçte Avrupa Ligi’ndeki Lazio, Marsilya ve Lokomotiv Moskova karşılaşmalarında forma giyecek.

NELSSON'A YARAYACAK

Brezilyalı stoperin dönüşü bilhassa Victor Nelsson’a yarayacak. Danimarkalı stoper böylece sol stoper yerine daha iyi olduğu sağ stopere geçecek. Bu değişikliğin özellikle Avrupa maçlarında takıma olumlu yansıması bekleniyor.

KULÜPTEN MARCAO AÇIKLAMASI

Diğer taraftar Marcao’nun affedilmesiyle ilgili eleştirilere yanıt geldi. Kulüp yetkilileri konuyla ilgili Milliyet’ten Nevzat Dindar'a yaptıkları değerlendirmede, “Marcao büyük bir hata yaptı. 8 maç ceza aldı. Kadro dışı bıraktık ve çalışmalarını tek başına sürdürüyordu. Kulüp hatasını kabul eden ve özür dileyen oyuncuya 150 bin euro gibi ağır bir ceza da verdi." denildi.

"TRANSFERİ İÇİN ANLAŞMA SAĞLANAMADI"

Ayrıca Marcao için "Bu süreçte başka bir takıma transferi için görüşmeler yapıldı ama anlaşma sağlanamadı. Bu durumda affedilmesi ve takımla antrenmanlara çıkması normal” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 30
  • gül baba 2 yıl önce Şikayet Et
    marcaonun kereme vurması çok yanlış ama kerem ne yaptıki marcao haddini aştı ,genç oyuncular birilerini sürekli örnek alıyorlar belliki keremde ardayı örnek almışki takım içinde huzursuzluk oldu,marcaonun transfer piyasası var galatasaray şimdi oyuncuyu başka takıma transferine izin verirse oyuncu ucuza gitmiş olur takımda kalırsa oynarsa sezon sonunda ciddi bir bonservis getirir marcaoda özür diledi galatasarayımızın menfaatine göre hareket edilmeli ,oyuncular arasında kavga oluyor , takım kaptanı saha dışı olaylarla gündeme gelmiş birini yaparsan takım içinde böyle kavgalar oluyorsa demekki kaptanını içi seçememişsin bide oyuncu onu örnek almışsa barcelonada oynadı diye eyvah eyvah.
    Cevapla
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    omurga ve duruş meselesi herkese nasip olmaz
    Cevapla
  • Ysf25 2 yıl önce Şikayet Et
    Fifa nin onay verdiği lisansı çıkabilir dediği Oğulcan a yapılanlara neden kimsenin sesi çıkmadı kendisine haber verilmeden Galatasaray a gitmesin diye sözleşmesi haksız yere uzatıldı fifa bu konularda oyuncuyu haklı bulurken o oyuncu genç degilmi onun çalışma hakkı gasbedilirken neden sesiniz çıkmadı çünkü sizin derdiniz genlik Türklük hikaye derdiniz Galatasaray
    Cevapla
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    imparatorenin olduğu yerde böyle şeyler normal bekardeşim sikinti yapmayın
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya iki hafta önce kodro dışı sonra affet nasıl bir yonetim biçimi bu adam kaliteli futbolcu ve maç icinde bunlar oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle