Ünal Aysal iflas etti! Ailesi karıştı

Unit Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal'ın iflasıyla başlayan olumsuz süreç, tüm aileyi dağıttı.

Ünal Aysal iflas etti! Ailesi karıştı
Ünal Aysal iflas etti! Ailesi karıştı
GİRİŞ 19.08.2021 18:10 GÜNCELLEME 19.08.2021 18:10
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray Spor Kulübü'nün eski başkanları arasında yer alan Ünal Aysal'ın iflası gündeme oturmuştu. İcradaki otellerini satmak zorunda kalan Aysal ailesi, daha sonra Bodrum'daki evlerini sattı. Annelerinin satıştan 3 milyon dolar verdiği iki kız kardeş, parayı az bulmaları nedeniyle anneleri Ahu Aysal'a küstü.

2011 - 2014 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığı yapan Ünal Aysal, bir dönem Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alıyordu. Ancak daha sonra işleri bozulan Aysal, iflas bayrağını çekti. Cemiyetin ünlü ailesi Aysallar, şimdi küslükleriyle gündemde. Unit Group Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Aysal'ın iflasıyla başlayan olumsuz süreç, tüm aileyi dağıttı.

BODRUM'DAKİ YAZLIKLARINI SATTILAR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre önce Hotel Les Ottomans'ı icradan satan Ahu Aysal'ın yaz başında Bodrum Gündoğan'daki yazlığını da sattı. 6 milyon 600 bin dolara satılan yazlıktan kendisine 600 bin dolar ayıran, 6 milyon doları da ikiye bölerek kızları Ala Şirin ve Ceyla Kırklar'a paylaştıran Ahu Ahsal, bu satışla kızlarının gönlünü memnun edemedi.

PARAYI AZ BULAN KIZLAR, ANNELERİYLE KONUŞMUYOR

Evin değerinin çok daha fazla olduğunu iddia eden kız kardeşler, satış sürecinde annelerine küstü. Ahu Aysal'ın evi bu fiyata satmaya diretmesiyle de Ala Şirin ve Ceyla Kırklar, anneleri hakkında doktor raporu alarak satışı engellemeye çalıştı. Bu süreçte yolladıkları mesajlarla kendisini tehdit eden kızlarının tavrından dolayı bunalan Ahu Ahsal, çareyi kendine 600 bin ayırarak, onlara 3'er milyon dolar vermekte buldu. Bu parayı da az bulan kardeşler şimdilerle anneleriyle konuşmuyor.

Babaları Ünal Aysal ise Yunanlı eşi Fani Aysal'dan ayrıldıktan sonra Belçika'ya dönmüş. Burada yeni sevgilisi Birsu Eren'le birlikte yaşayan Ünal Aysal, tüm ailesiyle arasına mesafe koymuş.

YORUMLAR 17
  • Kazım 2 yıl önce Şikayet Et
    50 kişi Çöpünü toplasalar zengin olurlar
    Cevapla
  • Kazim Gökdağ 2 yıl önce Şikayet Et
    Ünal bey tamam bir adam gibi adam Hayat bu bazan yıkıldım derken doğduğun gün oluyor kral oldum derken bittiğini gün oluyor hayat bu herşey insan için
    Cevapla
  • Babayaro 2 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon dolar yaklaşık 25 milyon TL yi az bulanın gözünü toprakta doyurmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon doları az bulanın gözünü toprak doyurur sadece...
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    DEMEK Kİ ; PARAYLA SAÂADET olmuyormuşşş.. Ayrıca, YOKLUK AYRILIK GETİRİRMİŞ DERLER...
    Cevapla
  • Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Parayla saadet oluyormuş para bitmiş saadet bitmiş olay böyle tam olarak iflastan önce gayet mutlulardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle