Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK

Galatasaray, pilot takımı için Altınordu bünyesinde bulunan TFF 2. Lig ekibi Niğde Anadolu FK ile prensip anlaşmasına vardı.

Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK
Galatasaray'ın yeni pilot takımı Niğde Anadolu FK
GİRİŞ 03.08.2021 03:20 GÜNCELLEME 03.08.2021 03:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bir süredir genç ve kadroya giremeyen oyuncuları için pilot takım arayışını sürdüren Galatasaray sonuca ulaştı. Sarı Kırmızılılar, pilot takım olarak Niğde Anadolu FK ile anlaşma sağladı. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Niğde temsilcisi daha önce Türkiye’nin futbolcu fabrikası Altınordu’ya pilot takım görevi görüyordu.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan yaptığı açıklamada, “Niğde Anadolu FK hazırlayıcı takımımız var ama uzaktan yönetmek zor oluyor. Athletic Bilbao gibi yapacağız ve gelecek sezondan itibaren hazırlayıcı takımımızı İzmir’de konuşlandıracağız” demişti.

"Fatih Terim: Bize çok faydalı olacak"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basın mensupları ile yaptığı toplantıda pilot takım konusuna değinerek, “Bakırköy ile ilişkimiz vardı eskiden. Bir Beylerbeyi maceramız oldu. Bir 2. veya 3. Lig ekibi ile ilişki kurabiliriz. Teknik adamını bizim verdiğimiz, oyuncularımızı oynatabildiğimiz bir proje yapmayı düşünüyoruz. Kendi hocamızı verdiğimiz, kendi oyun sistemimizi oynayan, oyuncu grubunun 2. veya 3. Lig'de oynayan bir takımda olması yetişmede bize çok faydalı olacak gibi” diye konuştu.

Sarı Kırmızılıların, Terim’in bu açıklamalarını 2. Lig'de mücadele edecek Niğde Anadolu FK ile hayata geçireceği öğrenildi. 

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 4
  • doğrucu davut 2 yıl önce Şikayet Et
    biraz saçma bir fikir gibi, zaten galatasarayın alt takımları var u15 - 17- 19 -21 vs, bu çocukların başında da kendi hocaları var zaten neden bu gelişim liglerinde oynayanlar yetmiyor da niğde falan filanla uğraşıyorlar anlamadım doğrusu.
    Cevapla
  • Kdkdkd 2 yıl önce Şikayet Et
    Mdd/ls
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse Galatasaray’dan gidip de orada oynamaz İtalya’dan İngiltere’den İspanya’dan pilot takım alın
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni yeni akıllanıyorsunuz
    Cevapla