Morutan'ın menajeri İstanbul'a geliyor!

Galatasaray'ın transferi adına büyük uğraş verdiği Morutan'ın menajeri Florin Vulturar, transfer görüşmeleri adına İstanbul'a geliyor.

Morutan'ın menajeri İstanbul'a geliyor!
Morutan'ın menajeri İstanbul'a geliyor!
GİRİŞ 28.07.2021 18:38 GÜNCELLEME 28.07.2021 18:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt sonrası ilk hedef olarak FCSB'den Olimpiu Morutan'ı belirlemiş durumda. Transfer görüşmeleri adına Rumen oyuncunun menajeri Florin Vulturar da İstanbul'a geliyor. 

Daha önce Galatasaray'ın oyuncusuna yönelik ilgisini doğrulayan ve Morutan'ın Galatasaray gibi bir kulüpte oynamak isteyeceğini açıklayan Florin Vulturar, Instagram hesabı üzerinden İstanbul'a uçak biletini paylaştı. Rumen basınında da Vulturar'ın İstanbul'da transfer görüşmelerini yürüteceği belirtildi.

Galatasaray'ın Morutan'ın kulübü FCSB ile anlaşma noktasında ufak detayları kaldığı belirtilirken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de, "Morutan, çok iyi bir futbolcu, çok da beğeniyorum. O nasıl bize haber yollamış, bizim az paramız olduğunu biliyor herhalde, zayıf oynuyorum ki az para olsun beni alsınlar. Makul bir paraya herhalde Galatasaray yok demez. Hakikaten zevk verecek oyunculardan bir tanesi. O zevki de daha önce abileri burada verdi. Hagi, Popescu ve Ilie hala buradalar. Top ayağındayken herkesin mutlaka oynamasını isteyeceği bir oyuncu, gelişeceğini de düşünüyorum, ben de onu beğeniyorum" ifadelerini kullanmıştı. 

YORUMLAR 4
  • Papelscu 2 yıl önce Şikayet Et
    Al sana bir vurgun daha, imParatör işi biliyor harbiden.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu atmosferde bu şartlarda bir futbolcuya 5/8 minyon Euro paralar verilmemeli.
    Cevapla
  • Temel candan 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce elen avrupada sonra transfer vizyonu olmayan takim TFF bence ust uste iki yil avrupada başarisiz takimi şampiyonda olsa gönderme bir sonraki takima hakki ver Gs ve başakşehir ne cizirti takimlar utaniyoruz ve ülke kariyerini küçük düşürüyorlar.Tabiki milli takim dersen susulur..ne diyebilirizki toplum olarak
    Cevapla
  • Doğrusu bu 2 yıl önce Şikayet Et
    Önce adın gibi temel ine bakacan, ağzına aldığın GS türkiye nin tek gurur kaynağıdır. Milli takımın fener ve bjk li futbolcularla doluydu noldu. Ya da fener ve bjk nin Avrupa da bir başarısı var da ben mi bilmiyorum.
    Cevapla