Terim'den taraftarı üzen Gedson açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu

Terim'den taraftarı üzen Gedson açıklaması
Terim'den taraftarı üzen Gedson açıklaması
GİRİŞ 28.07.2021 11:41 GÜNCELLEME 28.07.2021 11:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına açıklamalarda bulundu.

Gedson Fernandes transferiyle ilgili konuşan Fatih Terim, “Gedson, Galatasaray’da çok mutlu oldu, biz de onu seviyoruz ancak bu sene Gedson’u vermek istemediklerini söylediler. Buna rağmen 1 Eylül’e kadar bazı şeylerin değişmesini bekliyoruz. Her an her şey olabilir ama son cümle buydu. Hatta Türkiye’den başka kulüplerin de talip olma durumu vardı ama onun Galatasaray’dan başka yerde oynayacağını açıkçası düşünmüyorum. Biz her şeye hazırlıklıyız, cezamız da bitti. Öyle 3-4 transferle kalmayacağımızı da söylemek isterim. Çünkü aşağı yukarı 20’ye yakın oyuncu boşalttık. Daha da olacak, ben çok net olarak tabii ki başarı istiyorum. Galatasaray ile her sene şampiyon olsam yetmez, hatta bunun da esprisini yaparız, her sene şampiyonluklar önemlidir ama en önemlisi bu senedir deriz. Tabii ki başarı çok önemli ama bizim anlayışımız Galatasaray’ın geleceğini inşa etmek. Yol üzerindeki kilometre taşlarından ciddi bir miras bırakmak istiyorum. Ciddi bir jenerasyon bırakmak istiyorum” diye konuştu.

Fatih Terim: Ghezzal'i çok istedimFatih Terim: Ghezzal'i çok istedim

YORUMLAR 2
  • Alpaslan 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte o yeni jenerasyon olmasın diye her türlü algıyı yapıyorlar Terim’e
    Cevapla
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    6.5 verene kadar neydüğü belirsiz oyuncuya Gedson’a 10-12 vereydiniz de alaydınız. Galatasaray ilk önce adam akıllı ilk 11 kurmaya bakmalı. Aytaç Galatasaray’da yedek olacak oyuncu bile değil. Ozan Kabak’ı 8-10’a alabilirsiniz gidin alın yerli kuralı yüzünden 1. Sınıf yerli lazım
    Cevapla