Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti!

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu rövanş maçında Hollanda ekibi PSV'ye 2-1 kaybetti ve organizasyona veda etti.

Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti!
Galatasaray, Devler Ligi'ne veda etti!
GİRİŞ 28.07.2021 22:52 GÜNCELLEME 29.07.2021 00:37
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Psv, Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya geldi. 5-1 kazandığı maçın rövanşını da 2-1 kazanan PSV, tur atladı.

PSV'ye galibiyeti getiren golleri, 37. dakikada Madueke ve 59. dakikada Marco van Ginkel kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü ise 84. dakikada Diagne'den geldi.

PSV'de 74. dakikada Boscagli, ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve takımı 10 kişi bıraktı.

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızı ekip, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda İskoç temsilcisi St. Johnstone karşı karşıya gelecek.

Diagne 200 gün sonra Galatasaray formasıyla gol sevinci yaşadı

Geçen sezonun ara transfer döneminde İngiliz ekibi West Bromwich'e kiralanan Mbaye Diagne, 6 aylık aranın ardından sarı-kırmızılı formayla sahaya çıktı.

Karşılaşmanın 46. dakikasında Mustafa Muhammed'in yerine oyuna giren Diagne, 84. dakikada takımının tek golünü kaydetti. Geçen sezonun 18. haftasında 9 Ocak 2021'de oynanan Gençlerbirliği maçında sarı-kırmızılı formayla son golünü atan Diagne, 200 gün sonra Galatasaray formasıyla gol sevinci yaşadı.

Diagne ayrıca Galatasaray'daki son maçını geçen sezonun ilk yarısında deplasmandaki derbi maçta Beşiktaş'a karşı oynamıştı.

Barış Alper Yılmaz ilk maçına çıktı!

Galatasaray’ın Ankara Keçiörengücü’nden transfer ettiği Barış Alper Yılmaz, sarı-kırmızılı formayla ilk maçına çıktı.

Geçen sezonu TFF 1. Lig ekiplerinden Keçiörengücü’nde tamamlayan 21 yaşındaki Ümit Milli futbolcu, teknik direktör Fatih Terim tarafından ilk kez PSV Eindhoven karşılaşmasında görevlendirildi.

YORUMLAR 175
  • Nitekim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüm takımlarımıza başarılar dilerim. Ne yazık ki takımlarımızın taraftarları yabancılara karşı bile rakibi destekler oldu bu beni çok üzüyor eskiden bu bu derece değildi. Sevmezsin anlıyorum da İnsan hiç değilse bile empati yapar dostlar fazla dalga geçmeyin bence. Nitekim beterin beteri var. Biz birbirimizi aşağı çektikçe asıl dışarıdaki rakiplerimizin ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz
    Cevapla
  • Güniz gelişli 2 yıl önce Şikayet Et
    Edirne den öteye çikmayın türkiyede aslan dışarda neolduğü belli değil.
    Cevapla
  • xmx 2 yıl önce Şikayet Et
    Zorlamayın ülkede fufbol fossssss
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    GS son 4 yıldır çok kötü . Sayın terimin futboldan elini çekme zamanı gelmiş. 3 yıl daha istemek nedir ? Başarısız sin kabullen çekil arkadaş. Tm geçmişte başarılar aldın ve herkes alkışladı. Tebrik etti. Başarısızlıkta da illaki karşılığı olacak. Milyon Euro lar alıyorsun kimse ses çıkarmicak ha .olursa olur olmazsa olmaz deme lüksün yok . O kadar para alıyorsan başarılı olacaksın. Hakkını vereceksin. Hangi işte olursa olsun başarısız oluyorsan calistirmazlar . Adam verim almıyorsa neden çalıştırsin. ? Sende başarısızsin teknik adamlığı bırak.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasaray çöp çöp. turkiye torpilci futbol ulkesine hos geldiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle